Aquest dissabte, 2 de juny, Badalona organitza la segona edició de L’Endimoniada, la cursa de muntanya nocturna | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 31/05/2012

Aquest dissabte 2 de juny, a les 21.30 hores, al passeig de la Rambla, es donarà el tret de sortida a la primera edició de L’Endimoniada de Badalona, la cursa de muntanya nocturna organitzada pel Centre Excursionista de Badalona (CEB) amb el suport de l’Ajuntament de Badalona.


La prova està reservada als corredors i corredores majors de 18 anys i consta de quatre categories: homes/dones sènior (18 a 39 anys) i homes/dones veterans (40 anys i més).


Les inscripcions es van tancar fa dies amb 400 corredors/es, el màxim nombre d’inscrits establerts per l’organització.


Dades tècniques de la cursa:
Distància del circuit: 18,5 km.
Desnivell acumulat: 650 m.
Recorregut
: passeig de la Rambla (a l’alçada del monument a Roca i Pi) – Dalt la Vila – creu de Montigalà – la Coscollada – torrent de la Font del Pop – Dalt la Vila – Rambla.
Material obligatori: llum frontal.
Superfície de l’itinerari: 85% terra i 15% asfalt.
Sortida: passeig de la Rambla, a les 21.30 h.
Hora tancament arribada: 00.30 de la matinada.
Temps màxim per completar l’itinerari: 3.30 hores.
Indicacions de la cursa:
a les 21.15 hores, al lloc de sortida.


A part dels tres primers premis per a cada categoria, els corredors i les corredores que arribin primer al cim de la Coscollada guanyaran un premi especial (només els primers classificats de cada categoria). El cronometratge es farà amb xips electrònics. També es farà un sorteig de material esportiu entre tots els participants.


El regidor de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández, donarà el tret de sortida de la cursa i lliurarà els trofeus.

Deixa un comentari