Publicat el 13/03/2015

Aquest proper dilluns, 16 de març, a les 11 hores, a la sala de premsa de l´edifici municipal El Viver (plaça de l´Assemblea de Catalunya, 9-12), tindrà lloc la presentació de la quarta edició de la cursa BDN Running l´Aliança, que organitza l’associació BDN Running amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona.
L’acte de presentació comptarà amb la presència del regidor de l’Àrea d’Educació, Esports i Joventut de l´Ajuntament, Juan Fernández, i del representant de l’organització la BDN Running, Ferran Hidalgo. També hi assistiran, com a representants d’empreses patrocinadores de la cursa, el responsable d´Organització Comercial a Catalunya de l´Aliança, Eloy Ortiz, i el gerent de vendes de Brooks Internacional, Dan Rickfelder.
La BDN Running L´Aliança és un circuit de 10 quilòmetres homologat per la Federació Catalana d´Atetisme que transcorre per diversos espais emblemàtics de Badalona. El tret de sortida és donarà a les 9.30 hores a la rambla del Gorg.
Durant les setmanes prèvies a la cursa han tingut lloc un ampli programa d’activitats paral·leles destinat a tots els públics.
La cursa BDN Running L´Aliança destaca també per tenir un vessant solidari ja que és un memorial a l’atleta badaloní Luis Condon, que va morir de leucèmia ara fa quatre anys . Per aquest motiu, l’organització dóna una part de la recaptació feta per les inscripcions a la lluita contra la leucèmia.
Inscripcions:
http://championcheck.com/bdn-running-laliana-2015

Deixa un comentari