Publicat el 30/11/2021

La Diputació de Barcelona torna a organitzar, durant aquest curs escolar, tallers de “Cuina sense pares” presencials, després que aquesta activitat s’hagués de posposar a causa de l’alerta sanitària del coronavirus

Aquest desembre es realitzaran 39 tallers a 17 municipis de la província de Barcelona: Santa Maria de Palautordera, Sant Quintí de Mediona, Sant Quirze del Vallès, Sant Vicenç de Montalt, Premià de Mar, Abrera, Malgrat de Mar, Terrassa, Granollers, Cabrils, Fogars de la Selva, Martorelles, Collsuspina, Santa Coloma de Cervelló, Berga, Premià de Dalt i Vilafranca del Penedès.

Els tallers de “Cuina sense pares” estan pensats perquè joves a partir de 14 anys s’acostin al món culinari a través de receptes saludables i fàcils de dur a terme, amb l’objectiu d’animar-los a posar-se el davantal.

L’activitat té una durada de dues hores, durant les quals es donen un seguit de consells sobre alimentació i s’elaboren plats fàcils, ràpids, saludables i econòmics. Durant la classe pràctica també es difon el web www.cuinasensepares.cat, amb diferents recursos sobre alimentació saludable. Entre altres continguts, s’hi pot trobar un recull de receptes complementat amb un vídeo que mostra el procés d’elaboració de cada plat. També es pot seguir a través del canal d’Instagram.
Aquests tallers són una de les activitats que Salut Pública de la Diputació de Barcelona ofereix als ajuntaments per fomentar estils de vida saludables entre els joves.

Calendari al Maresme:
– Sant Vicenç de Montalt. El dia 3, es realitzaran 2 tallers, a les 16.00 h i a les 18.00 h, a la Seu d’Entitats Esportives (av. Toni Sors s/n).
– Premià de Mar. El dia 3, a les 17.00 h, al Punt d’Informació Juvenil (c/de la Plaça, 65).
– Malgrat de Mar: El dia 10, es faran 2 tallers, a les 16 h i a les 18 h, al Centre Cívic (c/Segre, 1). El dia 14, es faran 2 tallers, a les 8.30 h i  a les 11.00 h, a l’Escola Maristes (Passatge Alsina, 13-15).
Cabrils. El dia 15, a les 11.30 h, a l’Hotel d’entitats (c/de can Campins s/n).
Premià de Dalt. El dia 23, a les 11.00 h al Punt d’Informació Juvenil La Fletxa (Plaça del Mil·lenari, 2).

Els tallers de “Cuina sense pares” responen a l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 3. Salut i Benestar. “Garantir una vida sana i promoure el benestar per a totes les persones a totes les edats”.

Redacció
Imatge: Un taller de “Cuina sense pares” a Santa Coloma de Cervelló.
Font: Diputació de Barcelona

Deixa un comentari