Aquest cap de setmana, tret de sortida Sant Andreu 2012, Festa Major de tardor de Llavaneres | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 21/11/2012

El programa de la Festa Major de Sant Andreu 2012 presenta aquest cap de setmana les primeres propostes, tot i que els dies centrals de la celebració es viuran del 30 de novembre al 2 de desembre. Per començar a obrir boca, hi ha la Nit Jove, el Cine Fòrum o la Marxa Popular, entre d´altres.
No a la violència
La lectura del manifest i l´encesa d´espelmes dins el marc de les Jornades per a la no violència obren divendres 23 de novembre els actes de la Festa Major de Sant Andreu 2012. La cita és a les 12 del migdia a la plaça de la Vila.
Exposició de pintura
Dissabte 24 de novembre, a les 10 del matí, s´obrirà l´exposició de pintures a l´oli de Francisco Ventura, a la sala polivalent de Ca l´Alfaro. Es podrà visitar fins el 2 de desembre, de 10 a 13 hores i de 17 a 20 hores.
Cine Fòrum
L´Intercanviador de Llavaneres i la fundació Rokà conviden a veure –El cambio- i a participar en el debat posterior. Dissabte, a les 18 hores, a la Biblioteca. La pel·lícula parla del sentit de la vida, les relacions entre les persones. Tres històries personals serviran de guia…
Nit Jove
La festa començarà a les 23 hores de dissabte 24, a la sala polivalent d´El Casal de Llavaneres i comptarà amb la participació de Sanders, Music Shadows, Nune and the bad scooters, Blind Cream i Dj Straw&berry.
Marxa Popular
Una de les cites esportives més clàssiques de la Festa Major de Sant Andreu arriba diumenge 25 de novembre: la marxa popular. Tots els detalls a:
http://www.santandreudellavaneres.cat/document.php?id=6175
Esperit de Joventut
El conegut conjunt de play back del Casal de la Gent Gran tancarà els actes d´aquest primer cap de setmana de Sant Andreu 2012 amb una actuació, diumenge a les 18 hores, a la sala polivalent d´El Casal.

Deixa un comentari