Publicat el 02/10/2015

Aquest cap de setmana comença la nova temporada dels teatres municipals Zorrilla, Principal i Blas Infante de Badalona, amb una àmplia oferta cultural per a tots els públics.
Divendres obria temporada el Teatre Principal amb l’obra Autorretrato de un joven capitalista español amb Alberto San Juan de protagonista i amb totes les entrades exhaurides des de fa dies. L’actor explica en un monòleg, en primera persona i en un to de comèdia i autobiogràfic, a través de confessions personals, com la societat està dominada pel sistema capitalista.
Aquest dissabte es podrà veure al Teatre Zorrilla l’obra Idiota, un text del dramaturg Jordi Casanovas, interpretat de Ramon Madaula i Anna Sahum on es reflexiona sobre el paper dels espectadors passius a través d’una comèdia negra amb tocs de ciència ficció i thriller.
Diumenge serà el moment en què el teatre familiar de la mà de La Xarxa iniciï de nou la seva programació. Aquest primer espectacle compta amb la participació del grup badaloní La Tresca i La Verdesca que conjuntament amb el Teatre del Detall explicaran la història d’una princesa que no pot dormir perquè té malsons. Aquest muntatge va obtenir el premi de la crítica 2014 al millor espectacle familiar.
Els abonaments han experimentat aquesta temporada un augment considerable arribant a una xifra rècord en la història del teatres municipals. En total, prop de 350 abonats gaudiran d’algun tipus d’abonament.
Cal destacar que el Teatre Zorrilla ha remodelat el seu pati de butaques i ha ampliat el seu aforament fins a 455 localitats. Les tasques de renovació realitzades per l’empresa Figueras han comportat el desmantellament del pati de butaques i la renovació dels elements malmesos durant els 16 anys de funcionament del teatre. Aquesta feina s’ha fet al llarg del mes de setembre gràcies al suport de la Diputació de Barcelona.

Deixa un comentari