Publicat el 11/11/2016

Aquest cap de setmana la zona esportiva “La Muntanyeta” romandrà oberta per a la lliure pràctica esportiva. Es tracta d’una prova pilot que consisteix en l’obertura de la zona esportiva més enllà de l’horari de les activitats programades amb l’objectiu d’oferir un espai de trobada i convivència perquè els joves es puguin relacionar, jugar i fer esport.

Així, “La Muntanyeta” romandrà oberta dissabte i diumenge, de 9.00 a 21.00 h. Per accedir a aquest espai, no cal fer inscripció prèvia, però si cal respectar l’horari de les activitats programades que s’hi puguin celebrar.
No es podrà accedir amb animals, ni amb vehicles de motor ni amb bicicletes o patinets. Tampoc es pot fumar ni beure alcohol dins de les instal·lacions i aquestes s’han de mantenir en bones condicions.
Els pares o acompanyants adults són els responsables dels menors d’edat que puguin estar-hi jugant. Hi haurà una persona encarregada d’obrir i tancar les instal·lacions, us podreu dirigir a ella en cas que observeu incidències o desperfectes.

Amb accions com aquesta, l’Ajuntament de Calella pretén animar els joves a practicar esport a l’aire lliure, a més de relacionar-se amb altres persones. Esperem que gaudiu d’aquest espai de lliure pràctica esportiva.

Deixa un comentari