Aquest cap de setmana arrenca la Festa Major Sant Vicenç 2012 a Sant Vicenç de Montalt | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 12/01/2012

Sant Vicenç celebra aquest cap de setmana els primers actes de la Festa Major d´Hivern, que la població dedica al patró, Sant Vicenç. Dissabte 14 i diumenge 15, el programa d´actes convida a assistir a propostes culturals, esportives i de lleure, pensades per a públics de totes les edats.
Algunes de les cites més tradicionals seran l´escudellada, la Bibliogimcana i les exhibicions de vol acrobàtic indoor, i, com a novetat, Donactiva ens convida a gaudir d´una vesprada musical amb cançons de tots els estils i de totes les èpoques.


El teló de la Festa Major d´enguany l´aixecarà la Biblioteca Municipal La Muntala el dissabte 14 a partir de les 10 del matí amb una nova edició de la Bibliogincama familiar. En aquesta ocasió el tema sobre el qual giraran les proves serà “El menjar”.
Ja a la tarda el Centre Cívic El Gorg acollirà un espectacle musical que, sota el títol “La música: entusiasme, emoció i passió”, ens transportarà a un món de sensacions, on les cançons internacionals i de musicals, els romances de sarsuela i les àries d´òpera s´ocuparan de posar música a la Festa Major en les veus de les sopranos , Elena Grandia i Josephine Teixidor, l´actriu-cantant, Anna Catalán, i les mans del pianista, Ricard Estrada.
 
Diumenge 15 de gener hi ha una de les cites més clàssiques del calendari festiu santvicentí, l´Escudellada de Festa Major, que arriba a la seva XVII edició. “Els Escudellaires” ho tindran tot a punt perquè a partir de les 2 de la tarda es pugui començar a servir el tradicional plat d´escudella a la pista annexa al Pavelló Municipal Toni Sors.
Però la jornada de diumenge, en sessió de matí i tarda,
també està reservada per a l´aeromodelisme. Al Pavelló Municipal Toni Sors hi haurà mànegues de competició de vol acrobàtic indoor i exhibició de vol d´aeromodelisme de competició a les 10 del matí, tandes de vols de competició i vols de demostració a les 11 del matí, i noves tandes d´exhibició a les 4 de la tarda, abans del lliurament de premis i recordatoris entre els participants.

Deixa un comentari