Aquest cap de setmana Alella celebra la Fira de Nadal i els actes de suport a ´La Marató´ de TV3 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 13/12/2011

Els alellencs i les alellenques tenen l’oportunitat de demostrar un cop més la seva solidaritat participant en les diferents iniciatives ciutadanes que s’organitzen a Alella per recaptar fons per a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la regeneració i trasplantaments d’òrgans i teixits. El gruix de les activitats organitzades per l’Ajuntament i diverses entitats del poble se celebren el 17 i 18 de desembre coincidint amb la Fira de Nadal.
Fira de Nadal
Una trentena d’artesans oferiran els seus productes a les parades instal·lades el 17 i 18 de desembre a la rambla d’Àngel Guimerà i la plaça dels Germans Lleonart.
Per animar les compres i l’ambient nadalenc, s’instal·laran inflables i un ferrocarril petit per als infants.
Enguany hi haurà menys decoració nadalenca al carrer. L’Ajuntament reduirà un 80% la despesa destinada a la instal·lació de l’enllumenat de Nadal.
Alella amb ‘La Marató’
Divendres 16
de desembre a les 22.30h al Casal d’Alella: balla per La Marató.
El dissabte 17
de desembre la festa comença a les 11h amb un xocolatada popular i un taller de pessebres al pati de Can Lleonart. Tothom està convidat a participar en l’elaboració del pessebre popular que romandrà instal·lat durant les festes a l’entrada del centre cultural. No cal portar cap material, només imaginació i ganes de col·laborar.
A la tarda, podrem gaudir d’un espectacle de màgia per a tota la família a càrrec del Mag Oli a les 17h a Can Lleonart. La darrera cita solidària de la jornada és a les 21h a la trobada de corals que cada any organitza la Coral Polifònica Joia d’Alella a l’església de Sant Feliu. La coral alellenca actuarà acompanyada de les corals Englantina de Vilassar de Mar i Laetare de Calella.
El diumenge 18
de desembre, la colla de Trabucaires d’Alella farà una “galejada” pels carrers d’Alella a partir de les 10h, després de donar el tret de sortida del 4t Cros d’Alella, a l’avinguda del Bosquet. Al final del recorregut, la colla alellenca oferirà un “pistó per a La Marató” i un taller de pintura per als més petits.
A partir de les 11h
podrem tastar el brou, les croquetes i els pintxos de truita de l’Associació de Dones Montserrat Roig d’Alella. L’Esplai Guaita’l  i la  Colla de Gegants, Capgrossos, Grallers i Timbalers d’Alella també hi posaran el seu granet de sorra fent activitats a la Plaça de l’Ajuntament durant el matí
Les iniciatives solidàries per a La Marató finalitzen amb la cantata Les coses petites, amb música i lletra d’Emili Cuenca i conte original de Javier Perá, a càrrec dels alumnes d’Alella viu la música i els nens i nenes de 3r de primària de l’Escola Fabra. S’han programat dues sessions de la cantata, a les 18 i a les 19h, a les golfes de Can Lleonart. El bingo de Nadal del Casal d’Alella que comença a les 18h també destinarà la recaptació d’un cartró a La Marató.

Deixa un comentari