aqualia entrega el premi del seu Concurs Internacional de Dibuix Infantil a una nena de Tordera | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 07/02/2012

Clàudia Aumedes, de l’Escola Vedruna-Sant Josep ha rebut un maletí de pintures per quedar finalista del concurs En total s’han presentat 219 alumnes de3r y 4rt de Primària de 4 centres escolars del municipi, un 52% més que en l’edició anterior
 
aqualia confirma l’èxit de la novena edició del Concurs Internacional de Dibuix Infantil que l’empresa celebra cada any amb motiu del Dia Mundial de l’Aigua, que es va commemorarà el 22 de març. Un total de 219 escolars de 3r i 4rt de Primària de les escoles d’Hortsavinya, Brianxa, Vedruna-Sant Josep i Ignasi Iglesias van presentar els seus dibuixos al certamen, augmentant en un 52% la participació respecte a l’edició anterior.
L’alumna de l’Escola Vedruna-Sant Josep, Clàudia Aumedes Jiménez, ha resultat finalista del concurs i ha rebut de mans del Cap del Servei Municipal d’Aigües de Tordera, Berg Vancells, un complet maletí de pintures perquè pugui seguir desenvolupant les seves dots com a artista.


En la novena edició del concurs, el lema “L’aigua, el luxe més transparent” ha volgut cridar l’atenció sobre diferents aspectes, lligats tant al caràcter del propi recurs com a la seva gestió.
Vancells ha agraït a tots els infants de Tordera la seva participació en el Concurs de Dibuix i ha afirmat que els escolars pinten ‘de luxe’ l’aigua, ja que tots els treballs reflecteixen, amb una gran creativitat, la importància de fer un ús responsable d’aquest recurs tan valuós.
aqualia és la responsable del subministrament d’aigua en qualitat i quantitat als veïns de Tordera, tornant-la al medi natural en òptimes condicions. “Ens agradaria que el missatge llençat arribés des dels més joves- a través dels seus dibuixos – fins al conjunt de la societat”, ha explicat  el Cap del Servei Municipal d’aqualia. 


aqualia agraeix a tots els nens i nenes participants la seva creativitat i esforç i informen que seguiran desenvolupant iniciatives com aquesta que difonguin el sentit de la responsabilitat, que el conjunt de la societat ha de desenvolupar amb respecte a l’ús de l’aigua, a través dels més joves.

Deixa un comentari