Publicat el 01/09/2015

El Ple de l’Ajuntament, en la sessió celebrada el passat 30 de juliol, va aprovar inicialment el projecte executiu de l’equipament sociocultural que es construirà al carrer de Santa Madrona, un edifici que per les seves dimensions i característiques ha d’esdevenir  el gran espai cultural del municipi i un punt de trobada per a les entitats i per a la ciutadania.
En aquest sentit, l’Ajuntament va adjudicar el passat mes de març a l’empresa  Pol Femenias Arquitectes SLP la redacció del projecte bàsic i d’execució del nou espai cultural per un import de 99.599 euros. La seva proposta va ser la millor valorada dels 19 treballs que es van presentar al concurs d’idees convocat.
El nou espai cultural disposarà d’una superfície construïda de 2.162 m2, situat entre els carrers Madrona, Santa Teresa i la plaça de Can Patatina, i dividits en planta baixa i dos pisos (més una part soterrània vinculada a l’espai escènic).  L’edifici acollirà una sala polivalent d´un total de 800 m2, inclouen la sala, l´espai escènic, el magatzem i els camerinos. La sala estarà dotada de grades retràctils i un ampli espai escènic, amb capacitat per a 300 persones assegudes i entre 500 i 600 de peu dret amb les cadires retirades. El nou equipament disposarà de dues sales destinades a l’escola de dansa, amb els vestidors corresponents, una sala de música i tres bucs d’assajos.
 
D’altra banda, el projecte aprovat preveu destinar un espai de prop de 300 m2 per a ús social del Casal d’Alella. L’equipament també disposarà  d´una altra sala polivalent, més petita, amb capacitat per a 60 o 70 persones, a més de despatxos.
Està previst que les obres s´adjudiquin abans de final d´any i que puguin començar durant el primer trimestre de 2016.

Deixa un comentari