Publicat el 02/07/2022

El Consell d’Administració de la societat acorda signar el conveni amb Adif i la petició d’un préstec de 3,5 milions per fer front a les despeses de la construcció del viaducte que passarà sobre el canal

 

 

 

El Consell d’Administració de Marina Badalona es va reunir aquesta setmana per aprovar els dos tràmits imprescindibles per enllestir la construcció del canal del Gorg en els terminis previstos. Concretament, es va donar llum verda a la signatura de conveni consensuat amb Adif per aixecar el viaducte que passarà per sobre del canal i es va acordar demanar un préstec de 3,5 milions per fer front a les despeses del projecte que corresponen a la societat.

Aquestes decisions donen continuïtat al projecte i se sumen a les obres per fer els primers 250 metres del canal,  que van iniciar-se a principis d’aquest mes de juny i estaran enllestides durant la primavera de 2023. Els treballs inclouen l’adequació de l’espai per al desviament provisional de les vies del ferrocarril, tal com demana Adif, i que és imprescindible per no interrompre el servei del ferrocarril mentre es construeix el viaducte definitiu, que podria entrar en servei a l’estiu de 2024.

El conveni que se signarà amb Adif permetrà finalitzar el canal del Gorg i la seva connexió amb el Port.  El projecte suposarà una inversió pública de 12 milions d’euros, dels quals 8,2 són a càrrec de Marina Badalona i 3,8 a càrrec de l’Ajuntament, els quals ja estan recollits en el pressupost ordinari aprovat recentment.

 

Redacció
Imatge i font: Marina Badalona

Deixa un comentari