Publicat el 20/07/2020

L’aplicació mòbil -AMB Aparcament- ja funciona des de dilluns, 20 de juliol, a Montgat

L’APP d’aparcament metropolità, facilita la gestió i el pagament dels estacionaments de vehicles a les zones regulades de Montgat. L’Ajuntament s’ha adherit a la gestió de l’AMB, que té com a objectiu unificar el model d’aparcament regulat de la metròpolis de Barcelona, fins ara gestionat individualment en cada municipi. Aquest fet dificultava l’aparcament, ja que feia necessari descarregar-se una app per cada municipi on es volia estacionar el vehicle. L’app de l’AMB també ofereix una solució segura, ja que permet el pagament sense contacte.

Ara, el servei ja està disponible a Montgat, amb 1.929 places. L ‘app també està activa a: Badalona (706 places), l’Hospitalet de Llobregat (1.843 places), Castelldefels (1.102 places), Esplugues de Llobregat (462 places), Sant Joan Despí (960 places), Sant Just Desvern (461 places), Santa Coloma de Gramenet (249 places) i Barcelona (unes 50.000 places). Properament, també arribarà al Prat de Llobregat (1.798 places). En total, l’app integra més de 57.000 places.

Avantatges de l’APP metropolitana
L’app presenta tres grans avantatges: el primer, un estalvi de temps, ja que no cal anar a buscar el parquímetre, fer el procés de pagament, treure el tiquet i tornar al cotxe a deixar-lo. El segon, un estalvi econòmic: l’usuari només paga pel temps real d’estacionament, perquè no fa un prepagament al parquímetre. I finalment, la plataforma metropolitana d’aparcament permetrà implementar amb més facilitat els descomptes a les tarifes per als vehicles ambientalment més sostenibles.

Com puc utilitzar-la?
Per utilitzar el servei, heu de descarregar-vos gratuïtament l’app AMB Aparcament, que està disponible per a iOS i Android, i cal donar-se d’alta, introduir-hi les dades personals, les de pagament i les del vehicle. Aquesta gestió només l’haureu de fer una vegada.  Ho podeu fer a l’enllaç https://aparcament.amb.cat/app/ Cas que ja tingueu l’APP Smou també de l’AMB, no cal obrir un nou compte i podeu utilitzar el mateix usuari i contrasenya i es conservaran les dades que teniu introduides. (vehicles i targetes de crèdit).
Posteriorment, haureu d’escollir al mapa el tipus de plaça i seleccionar el vostre vehicle. Un cop fet això, l’app mostrarà la data i l’hora d’inici, les tarifes, els horaris i el temps màxim d’estacionament. Durant l’estacionament, l’aplicació indicarà l’import en temps real. Quan  finalitzeu l’aparcament, podreu fer el pagament i veure’n el comprovant. A més, en tot moment disposareu de l’historial d’operacions.

 

 

Deixa un comentari