Publicat el 15/07/2022

El cuiner de Badalona Miquel Antoja apadrina el Concurs i presidirà el jurat que estarà format per un membre de la Ruta del Vi DO Alella, el regidor de Promoció Econòmica i una cuinera o restauradora

 

 

 

És una iniciativa promoguda per la Regidoria de Promoció Econòmica per promocionar el teixit econòmic i difondre l’oferta gastronòmica del municipi, apadrinada pel reconegut cuiner Miquel Antoja, creador de la Foodlona.

La valoració de les propostes presentades es farà amb un tast que programat per al 22 de juliol a les 10h a Can Lleonart.
Els criteris de valoració són els següents:

  • Creativitat o originalitat de la proposta: ( fins a 10 punts). Es valorarà la qualitat artística, treball aplicat en la elaboració del pintxo
  • Presentació del pintxo (fins a 5 punts). Es valorarà producte, muntatge, color, espectacularitat i disposició del pintxo
  • Integració de l’element de la pera: (fins a 10 punts). Integració d’aquest producte en el pintxo.
  • Originalitat i tècnica: (fins a 5 punts). Es valorarà la novetat de la proposta, enginy, originalitat i els ingredients emprats en la elaboració del pintxo
  • Valors gastronòmics: (10 punts). Es valorarà el gust, sabor, contrast i els matisos.
  • La selecció del pintxo guanyador es decidirà per la mitjana de les puntuacions de tots els membres del jurat i es donarà a conèixer durant el pregó de la Festa Major.

La ciutadania tindrà oportunitat de tastar els pintxos als diferents bars i restaurants que participen -La Magrana, Can Flo, La Vinícola, Can Balcells, La DO Tastets d’Alella, Celler Jordana i la Plaça d’Alella-  en el concurs del 21 al 24 de juliol, per un preu de 2,5 euros (sense beguda) i en horari de tarda, excepte el cap de setmana que serà durant tot el dia.

Consultar les bases del concurs en aquest enllaç

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Alella

Deixa un comentari