Publicat el 28/12/2021

L’Ajuntament de Vilassar de Mar comunica que la Festa de Cap d’Any que s’havia de celebrar el dissabte 1 de gener, a partir de la una de la matinada, queda anul·lada

 

Aquesta anulació es porta a terme per l’actual situació epidemiològica i en compliment de les noves mesures aprovades per la Generalitat de Catalunya per frenar l’expansió del coronavirus.

El toc de queda decretat pel Govern entre una i sis de la matinada impedeix la celebració de qualsevol acte en aquesta franja horària. A més, l’elevat nombre de contagis desaconsella la celebració de qualsevol activitat que pugui comportar aglomeracions de persones en un mateix lloc.
L’Ajuntament lamenta les molèsties que aquesta cancel·lació pugui ocasionar i confia que les mesures adoptades per contenir la sisena onada de l’epidèmia, juntament amb la responsabilitat individual, contribueixin a millorar la situació del nostre poble

Vilassar de Mar té, amb dades actualitzades el 26 de desembre, un risc de rebrot de 2.695 punts, és a dir, molt elevat. Aquestes xifres evidencien que la pandèmia està actualment fora de control, en situació de contagi comunitari, i dificulten el funcionament de l’Atenció Primària.
El nostre CAP es troba ja col·lapsat i amb moltes dificultats per fer un seguiment acurat de la pandèmia. Aquesta situació complica, a més, la normal atenció de totes les consultes no relacionades amb la covid-19.

Per aquests motius, l’Ajuntament recomana a la ciutadana posposar tota activitat social prescindible, evitar reunions de més de 10 persones en espais tancats i recorda l’obligació de fer servir la mascareta, tant en espais interiors com exteriors.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Mar

Deixa un comentari