Antigua i Barbuda serà a les Festes de la Mercè amb alumnes de l’Aula de Teatre de Mataró | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 20/09/2012

La companyia amb seu a Mataró Antigua i Barbuda portarà l’espectacle Arquitectura de fira dins Les Festes de la Mercè de Barcelona el 23 i 24 de setembre. Els Jardins de Joan Maragall del Palauet Albéniz acolliran l’espectacle que compta amb la participació de 12 alumnes de l’Aula de Teatre de Mataró.
Arquitectura de fira convertirà l’espai en un món d’il·lusions, simulant una fira màgica plena d’artefactes peculiars i sorprenents, marca de la casa de la companyia que encapçala Jordà Ferré.
Antigua i Barbuda va néixer l’any 2002 amb un caràcter interdisciplinari que abasta des de la investigació a la invenció, de la manipulació a la construcció, de la creació a l’escenificació. Forma part d’Artesanato Escénico, col·lectiu artístic que treballa a l’antiga fàbrica de Can Fàbregas del paper.
Especialistes en teatre de carrer i en la construcció d’estructures escèniques, Antigua i Barbuda són habituals en els millors festivals de teatre del país i també a nivell internacional. Ara acaben d’arribar de gira del Brasil (festival “SESC”a Sâo Paulo) i al Canadà (festival “Les escales improbables” a Montreal).

Deixa un comentari