Publicat el 25/06/2019

Impulsada per Vall d’Hebron, té com a finalitat recaptar fons per la investigació contra el càncer de la dona i millorar la qualitat de vida de totes aquelles dones que el pateixen

Aquest any, el nou mocador solidari compta amb el suport de les ambaixadores Judit Mascó, Vanesa Lorenzo, Ona Carbonell i l’artista Clàudia Valsells com a dissenyadora.
La campanya es va posar en marxa el passat 7 de juny, i gràcies a la col·laboració de Natura, els mocadors s’han posat a la venda, al preu de 15€, a les botigues Natura i Natura online https://www.naturaselection.com/es/productos/114756-panuelo-contra-el-cancer-de-la-mujer-3-ed

Cada any 100.000 dones són diagnosticades de càncer al nostre país. Amb la compra d’aquest mocador contribueixes a la investigació que fa el gran equip del Campus Vall d’Hebron contra aquestes malalties. El 100% de la venda d’aquest mocador va destinat a aquesta causa.
Aquest nou mocador vol ser el símbol de la lluita i l’esperit de superació de totes les dones que pateixen càncer i de les persones que volen solidaritzar-se amb elles.

 

Deixa un comentari