Publicat el 21/09/2020

Espectacle a partir d’una selecció de poemes dels llibres editats fins ara a la col·lecció Quaderns de la Font del Cargol

Poetes sota el til·ler
Diumenge 4 d’octubre de 2020 – 12.30 h – Can Vallerià (Pg. Coromina, 32 – Premià de Dalt)

Àlex Casanovas diu La Font del Cargol
Can Vallerià reprèn les activitats presencials. Obligats a posposar el festival Poetes sota la lluna de cada estiu, ara es  recuperaren les cites culturals amb un festival de poesia en format reduït, per recordar tothom que l’aturada d’aquests mesos només ha estat un parèntesi, i que existeix una voluntat de continuar obrint les portes de Can Vallerià per oferir projectes culturals sòlids i d’entitat.
És per això hi ha preparat un petit espectacle a partir d’una selecció de poemes dels llibres editats fins ara a la col·lecció Quaderns de la Font del Cargol.
Poemes de:
Clara Mir Maristany, M. Carme Arnau i Orts, Montse Assens, Sònia Hernández, M. Carmen Sáez Lorente, Vicenç Llorca, Jordi Llavina i M. Antònia Grau.

Entrada gratuïta – Aforament limitat – Ús obligatori de mascareta

Nota: Aquesta activitat es farà seguint el protocol de seguretat sanitària aprovat per l’Ajuntament de Premià de Dalt. L’ús de mascareta serà obligatori en tot moment, a l’entrada a la casa es prendrà la temperatura i es demanarà el rentat de mans amb gel. Les unitats convivencials podran seure de costat, la resta haurà de mantenir una distancia se seguretat. Us demanem disculpes per les molèsties.

 

Deixa un comentari