Amb l’estiu arriba el Festival Poesia i + a Caldes d’Estrac | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 16/06/2011

Comencem els dies 25 i 26 de juny amb activitats dins de l’Any Maragall
El Festival de poesia, música i arts escèniques que se celebra a Caldes d’Estrac arriba aquest any a la sisena edició, amb artistes procedents d´arreu de Catalunya i també del País Valencià.
Dissabte 25, a les 18,30h : Comencem amb la paraula viva de Joan Maragall i de Josep Palau i Fabre, en un acte dins de l’Any Maragall a càrrec de Tomas Nofre : Josep Palau i Fabre, lector de Maragall i Ignasi Roda : Musica per a poetes.
Dissabte 26, a les 18,30h: Ruta Literària Joan Maragall i Caldes (activitat gratuïta)
A les 21 h, “Amb la paraula cantada”, Angel Pujadó (guitarra i veu), concert en tres parts.


Pel juliol:
Gerard Vergés, Laia Noguera i Francesc Garriga protagonitzen la nit de poetes, Carles Duarte ens porta els seus haikús i presentem Joana Raspall als més petits.
Homenatgem el poeta polonès Czeslaw Milosz, premi nobel, en el centenari del seu naixement i les cançons de Jacques Brel ens arriben, en català, en la veu de Jordi Vidal.
Mercè Sampietro interpreta els seus poemes preferits a l’entorn del desig i de la sensualitat, Marta Millà ens apropa els grans poetes del sufisme i portem El Poble de Miquel Martí Pol a l’escenari.
El Quartet Brossa interpretarà la música i els textos de l’Holocaust, Miquel Pujadó canta els poetes musicats per la cançó catalana i el poble mariner de l’Escala ens fa reviure les seves cançons i danses populars. I com a clausura, la cançó tradicional valenciana convertida en potent música actual per Pep Jimeno “Botifarra”.
Us hi esperem!


VI FESTIVAL POESIA I +
Dates: del 25 de juny al 24 de juliol.
Lloc: Fundació Palau de Caldes d’Estrac i Arts Santa Mònica de Barcelona.
Organitza: Fundació Palau, c/ Riera 54 – 93 791 35 93


http://www.fundaciopalau.cat/fundacio-palau/ca/festivals.html
http://poesiaimes.wordpress.com/
Facebook de la Fundació Palau

Deixa un comentari