Publicat el 03/03/2021

La setmana del 8 de març la Fundació donarà a conèixer aquest projecte i noves històries de vida de dones singulars, en línia de la campanya d’apoderament posada en marxa l’any passat

La Fundació el Maresme reivindica la necessitat de continuar incidint en la visibilitat i consciència de les dones amb disCapacitat intel·lectual i els seus drets com a ciutadanes, així com en l’avenç cap a la igualtat de gènere sense discriminacions. Per aquest motiu, aquest 8 de març, l’Entitat posa en marxa la campanya #DonesSingularsDonesAmbDrets, a partir de la qual difondrà a les xarxes socials projectes, històries i missatges sensibilitzadors entorn la inclusió, la normalització i l’apoderament del col·lectiu femení amb discapacitat. La Fundació també donarà suport a campanyes d’entitats del sector.

Calendari de visibilitat de la dona amb discapacitat:
• 8 de març de 2021: Projecte “Dones Singulars. Dones amb Drets” : videoresum de les xerrades, cafès-tertúlia i espais de conscienciació i acompanyament grupal i individual organitzats per sensibilitzar les dones treballadores pel que fa als seus drets en quant a la igualtat d’oportunitats en la feina i la igualtat de tracte entre companyes i companys. Realitzat en col·laboració de diferents entitats que treballen l’apoderament de la dona amb i sense discapacitat.

• 9 de març de 2021: coneixerem a la Judit i la seva experiència com a treballadora a una empresa ordinària i amb compromís social amb molt de renom, l’Espinaler. La taberna i botiga gastronòmica del Maresme també ens donarà el seu testimoni com a empresa contractant.

• 10 de març de 2021 1: hi ha dones amb discapacitat intel·lectual inserides en empreses ordinàries, i d’altres que també aporten valor afegit des d’un centre especial de treball. És el cas de la Laura, membre de l’equip de Jardineria del CEO del Maresme.

• 11 de març de 2021: amb la Maite, persona atesa al centre ocupacional Jaume Isern, donarem veu a una dona que explicarà la seva història a través de pictogrames i un comunicador dinàmic.

• 12 de març de 2021: finalitzarem la setmana amb l’Emília. Als seus 84 anys, viu a la residència assistida Llar Santa Maria i és la persona atesa més veterana de la Fundació el Maresme.

La Fundació el Maresme és una entitat d’iniciativa social sense afany de lucre que promou i impulsa la integració social i la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca del Maresme i de les seves famílies. La Fundació procura donar resposta a les necessitats i demandes d’aquest col·lectiu organitzant una àmplia xarxa de serveis i centres que ofereixen una atenció amb continuïtat. fundaciomaresme@fundaciomaresme.cat

 

Deixa un comentari