Publicat el 26/05/2024

Els estudiants de 5è de l’Escola La Serreta d’Alella culminen el seu projecte d’emprenedoria amb la venda dels productes artesanals que han creat

 

 

Aquest projecte és una iniciativa de la Diputació de Barcelona en col·laboració amb el Consell Comarcal del Maresme per promoure la cultura emprenedora.
Aquest divendres 31 de maig, els joves estudiants de l’Escola posaran a la venda els productes que han creat, en una parada al Mercat de Marxants.

La parada de venda, que es muntarà a la rambla d’Àngel Guimerà de 10 a 12 h, oferirà una varietat d’articles fabricats per la cooperativa Ecoart, formada pels estudiants.
Entre els productes disponibles hi haurà bosses de tela, rascadors per a gats, colònies i peces de ceràmica dissenyades per recollir aigua de la pluja i regar les plantes per goteig.

Aquest és el cinquè any que l’Escola La Serreta participa en el projecte CuEmE, que té com a objectiu despertar l’esperit emprenedor entre els alumnes de 5è de primària mitjançant la simulació de la creació d’una cooperativa.
Durant el procés, els estudiants han redactat els estatuts, s’han organitzat en diferents càrrecs i han formalitzat la seva empresa obtenint el NIF, en una cerimònia que va tenir lloc el passat 10 d’abril a la sala Carquefou de l’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella.
L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde Marc Almendro i la regidora Gemma Grau, que van mostrar interès pel projecte i pel treball organitzatiu dels alumnes.
Els membres de la cooperativa Ecoart han decidit destinar una part dels beneficis obtinguts de la venda a l’Associació Ania, una entitat que es dedica a sensibilitzar sobre el dol perinatal.

 

Redacció

 

 

Deixa un comentari