Alella Vinícola complementa la seva oferta enorturística amb sopars maridatge | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 13/03/2012

Ja fa temps que Alella Vinícola elabora programes trismestrals de visites al celler. Cada dissabte i cada diumenge el visitant té l’oportunitat de conèixer les instal·lacions de l’empresa i els processos d’elaboració dels vins, alhora que tastar alguns dels productes de la casa. De tant en tant, a més, els responsables d’enoturisme del celler organitzen visites guiades a les vinyes.
Ara, com a complement a aquest programa, Alella Vinícola amplia l’oferta amb un sopar maridatge mensual, com el que va tenir lloc el passat 8 de març al Celler Marfil, el restaurant propi.
El tema triat en aquesta ocasió era la calçotada i els amfitrions del sopar van ser la sommelier Rosa Vila, l’enòleg Xavier Garcia i el cuiner Farid Ouada. Cadascú en el seu paper, van explicar als comensals la història de cada plat i els secrets de la seva elaboració, les característiques de cadascun dels vins tastats, i les raons per les quals cada vi harmonitzava amb cada plat.
Quatre plats i quatre vins després, els participants ja demanaven informació sobre la sessió del mes d’abril. “Salmorejo”, peixet fregit, xocos a l’andalusa… el 26 d’abril, maridatge de Fira d’Abril.

Deixa un comentari