Publicat el 09/09/2020

Enguany, a causa de la situació extraordinària que estem vivint, l’Ajuntament s’ha vist en l’obligació d’organitzar una Diada diferent

Davant les mesures decretades pel Govern de la Generalitat per pal·liar l’evolució de la pandèmia de la Covid-19, ha calgut modificar-ne el format. Però la voluntat continua sent la de poder celebrar-la amb les entitats del municipi.

Així, divendres dia 11 a les 11 hores, com cada any, s’iniciarà l’acte amb l’ofrena floral institucional a la plaça Germans Lleonart, amb l’Alcalde i la presència dels diferents grups municipals, sense públic.
A partir d’aquí, cada entitat que ho vulgui, també podrà fer la seva ofrena a l’hora que se li haurà assignat des de l’Ajuntament. Per això és molt important que es posin en contacte amb Alcaldia a través del correu-e (alella.alcaldia@alella.cat) o per telèfon (617.844.287) abans de dijous dia 10 a les 12 hores, per tal de confirmar la participació i tenir assignada una hora de lliurament.
Només podran participar de l’acte 1 o 2 persones màxim per entitat, per tal de no superar el màxim de 10 persones en reunió, i les ofrenes es faran cada 5 minuts. Les fotografies de totes les ofrenes seran publicades als mitjans institucionals.

Des de l’Ajuntament es vol agrair la comprensió de totes les entitats, i se les emplaça a participar de l’ofrena d’enguany, tot i que no en les mateixes condicions, sí amb la mateixa il·lusió de sempre.

 

Deixa un comentari