Alella, Montgat i Tiana posen en marxa dos perfils professionals de PQPI adreçats a joves d´entre 16 i 21 anys | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/07/2011

Els nous cursos formen part del Programa de Qualificació Professional i les preinscripcions es fan del 4 al 12 de juliol
Els ajuntaments d´Alella, Montgat i Tiana han arribat a un acord per posar en marxa a partir del proper curs 2011-2012 dos perfils professionals adreçats a joves d´entre 16 i 21 anys residents en aquests municipis que no han obtingut el títol de graduat escolar. Els nous cursos formen part del Programa de Qualificació Professional (PQPI) i les preinscripcions es fan del 4 al 12 de juliol en la Regidoria d´Educació de l´Ajuntament de Montgat, de dilluns a divendres de 9 a 14h.
El Programa de Qualificació Professional Inicial que promouen els tres municipis del Baix Maresme, amb el suport de la Diputació i la Generalitat, té previst realitzar dos perfils professionals per un total de 30 alumnes: el d´auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i el auxiliar d´hostaleria, cuina i serveis de restaurant i bar.
Els dos perfils professionals es realitzaran en equipaments municipals de Montgat, Tiana i Alella.
La realitat acadèmica, social i personal de molts joves fan necessària la implementació del PQPI al territori per donar resposta i facilitar-los el seu desenvolupament personal i l´adquisició de competències professionals que els permetin una inserció social i laboral satisfactòria.
El municipi de Montgat serà l´ens gestor de la xarxa que es constituirà entre els municipis participants a través de la signatura del corresponent conveni de col•laboració i comptem amb la col·laboració econòmica de la Diputació de Barcelona i del Departament d´Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
Reunió informativa
Avui dilluns 4 de juliol a les 18h s´ha convocat una reunió informativa que se celebrarà en la Biblioteca Tirant lo Blanc de Montgat (Ronda del Països Catalans s/n) per explicar als joves i a les famílies el contingut d´aquesta nova oferta formativa i professional.

Deixa un comentari