Alella. Més de 2.200 persones segueixen els cursos de Can Lleonart | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 03/01/2012

Can Lleonart acomiada la temporada amb un balanç força positiu. Gairebé 4.500 persones han participat en alguna de les activitats amb inscripció prèvia organitzades pel centre cultural al llarg de l’any: 2.212 a cursos i tallers; 1.720 als cicles de concerts i 505 a itineraris i sortides. I és que Can Lleonart s’ha convertit en un equipament de referència més enllà del nostre municipi gràcies a l’àmplia i variada oferta que ofereix cada trimestre. El centre cultural ha incrementat un 36% les inscripcions a cursos i tallers durant el darrer trimestre respecte al mateix període de l’any anterior: s’ha passat de 695 a 950 usuaris.
Els cursos, els concerts i els itineraris i sortides són només una part de tot el que es cou al llarg de l’any a les sales de l’antiga masia. Can Lleonart ha programat enguany vuit activitats infantils i una dotzena de tertúlies, a les quals s’han d’afegir d’altres propostes organitzades per altres àrees de l’Ajuntament o per entitats i associacions del poble. En diverses ocasions la demanda ha superat l’oferta disponible.
Un espai obert a tothom
Amb l’objectiu d’oferir un programa atractiu i adreçat a tot tipus de públic, Can Lleonart anima la ciutadania a fer propostes i suggeriments per ajudar a elaborar el contingut de la programació.
El centre cultural disposa des d’aquest any de connexió Wi-Fi en tot l’edifici i s’ha habilitat una de les sales per ser utilitzada com aula d’estudi de dilluns a divendres, de 8 a 14h.

Deixa un comentari