Alella ingressa els impostos d´IRPF a l´Agència Tributària de Catalunya | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 18/01/2013

L´alcalde d´Alella, Andreu Francisco, ha presentat el passat dijous els documents de la liquidació de l´IRPF corresponent al mes de desembre de 2012 a l´Agència Tributària de Catalunya.
L´Ajuntament alellenc ha decidit ingressar a partir d´ara els tributs d´IVA i IRPF directament en aquest organisme de la Generalitat de Catalunya.  Després de presentar la documentació, l’alcalde ha assegurat davant dels mitjans de comunicació que l’Ajuntament “compleix escrupolosament amb les seves obligacions tributàries” i ha reconegut que “aquest gest és un exercici de sobirania fiscal que té com a objectiu normalitzar allò que volem: que l’Agència Tributària de Catalunya recapti i gestioni els nostres impostos”. L’import ingressat  ascendeix a 41.318 euros, dels quals 40.147 euros corresponen a la liquidació mensual d’IRPF dels treballadors i professionals i 1.171 euros de la liquidació trimestral de l’IRPF d’immobles. Els pagaments per aquests dos conceptes van superar l’any passat els 510.000 euros.


L’alcalde, acompanyat de quatre regidors del seu grup municipal, ERC+SxA, ha coincidit a la seu de Barcelona de l’Agència Tributària de Catalunya amb Jordi Fornas, alcalde de Gallifa,  el primer municipi que va optar per aquest sistema de pagament d’impostos ara fa tres mesos, així com un grup d’empresaris i membres de la Plataforma Catalunya Diu Prou que ja fa mesos que ingressen els seus tributs a l’agència catalana

Deixa un comentari