Publicat el 23/12/2016

 

Alella ja està dintre del món de Natura Local, una aplicació per a mòbil i tauletes, que convida a fer un recorregut per dues rutes del municipi: la ruta de la Vall de Rials i la ruta de les Fonts d´Alella.
Es tracta de rutes autoguiades a través de les quals es facilita informació detallada sobre cadascun dels dos recorreguts (distància i durada, desnivell, grau de dificultat, etc.) i una llista dels llocs d´interès des del punt de vista del paisatge, la geologia, la flora i la fauna, l´arquitectura o el medi ambient. 

Les rutes per Alella comparteixen la mateixa plataforma que altres recorreguts recomanats de més d´un centenar de municipis de Catalunya, el que converteix aquesta eina en un gran aparador per atreure visitants d’altres indrets i donar a conèixer la riquesa del patrimoni natural del poble. 

L´APP Natura Local és gratuïta i es pot consultar en diferents idiomes. A més, permet guardar la ruta triada de manera que no cal tenir cobertura per accedir al contingut. 

L´aplicació també ofereix informació sobre els accessos, els allotjaments, els restaurants i els principals atractius històrics i culturals del poble. Actualment ja té informació de més de 340 rutes i més de 26.000 descàrregues

Deixa un comentari