Publicat el 12/12/2014

L‘encesa de llums de Nadal, dona el  tret de sortida a les activitats festives i solidàries que s’organitzen per afavorir l’activitat comercial i recaptar fons per a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la lluita contra les malalties del cor.
Serà un cap de setmana, del 12 al 14 de desembre, ple de propostes programades a l’entorn de la fira d’artesans, que reunirà una trentena de parades d’objectes de regal i articles nadalencs a la rambla d’Àngel Guimerà i a la plaça dels Germans Lleonart.
Entre moltes altres propostes, hi haurà: un trenet de Nadal -amb inici i final de trajecte al carrer Àfrica i les Heures-, caga Tió, inflables, rocòdrom i llits elàstics, tallers, la trobada de corals a l’Església de Sant Feliu, espectacles i exhibicions i proves esportives, com la 7a edició del Cros d’Atletisme.
Les entitats s’han tornat a implicar de valent amb la La Marató. L’Associació de Dones Montserrat Roig, la Colla de Gegants, Capgrossos, Grallers i Timbalers, la Coral Polifònica Joia, CEP’S, l’ADF Alella, els Trabucaires del Vi d’Alella i el Casal d’Alella també organitzen actes per a recaptar fons per a La Marató.
Més informació en aquest enllaç.
http://www.alella.cat/ARXIUS/2014/Festes/Fira_de_Nadal.jpg

Deixa un comentari