Publicat el 21/07/2016

La Festa Major ja és a punt. El programa, que s´ha repartit a totes les llars del municipi, conté prop de 40 activitats pensades per a tots els públics i amb la voluntat que torni a ser un espai de trobada i de relació entre del veïnat del poble. 

Enguany, la Festa se celebra del 28 de juliol a l’1 d’agost, però hi haurà activitats prèvies el dia 22 de juliol: la caminada popular nocturna i el concert de Joan Colomo.

Com cada any, la Festa compta amb la implicació de les entitats del poble que col·laboren en l’organització de les activitats i del programa a través de la Comissió de Festes.

El programa inclou moltes activitats infantils i familiars com ara el concurs de dibuix infantil; la guerra guarra; la festa de l’escuma; el taller i el ball de caretes; el cinema a la fresca; el correfoc infantil o el torneig de 3×3 de futbol sala.

Enguany no hi haurà baixada d’andròmines i s’estendran les activitats al carrer Àfrica i a la plaça d’Antoni Pujadas. La música la posaran Swing Latino, Els Garlic, El Veïnat i les Absentes (a la Nit Jove), el grup d’havaneres Les Anxovetes i l’Orquestra Selvatana, amb concert de tarda i ball de nit.

Entre les activitats més populars destaquen els correfocs dels Diables del Vi d’Alella; les cercaviles de la Colla de Gegants, Capgrossos, Grallers i Timbalers; la sortida dels Trabucaires del Vi d’Alella; la Tibada de Llibant; el sopar popular a la Plaça de l’Ajuntament o el concurs de peres farcides.

Podeu participar i seguir la Festa a les xarxes amb l’etiqueta #FMAlella.

Més informació : http://www.alella.cat/ARXIUS/2016/Festes/festamajor/llibretFM2016.pdf

Deixa un comentari