Publicat el 29/04/2016

Alella tornarà a convertir-se en l’altaveu dels poetes catalans amb la novena edició d’Espais de Poesia que se celebra del 5 al 15 de maig. En els seus nou anys de trajectòria, els espais han esdevingut un punt de trobada per a molts professionals, afeccionats i amants de la poesia que, amb la seva implicació, han convertit aquesta iniciativa alellenca en un gran aparador de la creació literària que es fa a casa nostra i també fora de les nostres fronteres.

Enguany els deu dies de frenètica i engrescadora activitat poètica, arrenquen el 5 de maig amb la inauguració de l’exposició “Com una papallona entrant en una foguera”, un homenatge de Pere Llobera a tota la gent que ha pagat penyora amb la seva pròpia vida per expressar-se en amb la paraula, en vers en prosa o en cançó. La inauguració anirà seguida del recital d’Enric Casasses, un dels poetes catalans més reconeguts, que torna a Alella per presentar El nus la flor, un recull de poemes i escrits inèdits dels últims anys.

Una llarga llista de poetes
A més del sempre benvingut Enric Casasses, Espais de Poesia a Alella també es podran escoltar una llarga llista de poetes com Vicent Andrés Estellés, Ramon Llull, Dolors Miquel, Anna Maluquer, Rafael Vallbona, Vicenç Altaiò, Albert Calls, Carles Hac Mor, Laia Noguera, Raimond Aguiló, Maria Cabrera, Mireia Calafell, Laura Borràs, Carlos Ernesto García, Antonio Tello i Yulino Dávila, entre d’altres.

Lliurament de premis de la Mostra Literària
El lliurament de premis de la fase local de la XXXIII Mostra Literària es farà a Can Lleonart el diumenge 8 de maig a les 12h. La participació ha estat més baixa que en edicions anteriors, amb un total de 71 obres: 59 de poesia i 12 de prosa. Dins del programa d’Espais de Poesia, el 13 de maig a les 19h a Alta Alella, es presentarà el llibre “Zona Wifi”, de Raimond Aguiló, últim premi de poesia Alella a Maria Oleart.

http://www.alella.cat/ARXIUS/2016/Cultura/Espai_de_Poesia_2016.pdf

Deixa un comentari