Alella. Augmenten les demandes de serveis del transport públic de taxis -a la carta- | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 14/12/2011

Des de la posada en marxa del servei l´abril de 2010 s´han atès 548 peticions per transportar persones discapacitades i majors de 65 anys.
El servei de taxi ‘a la carta’, que va entrar en servei a mitjan abril de 2010 a partir d’un acord entre els taxistes locals i l’Ajuntament, ha complert les expectatives i s’ha consolidat com una alternativa de transport públic. En els seu primer any i mig d’activitat ha prestat 548 serveis, donant cobertura a les necessitats de transport de més d’una trentena de persones que utilitzen periòdicament aquest mitjà per realitzar els seus desplaçaments.
El Consultori Local, la Plaça de l’Ajuntament, el Complex Esportiu Municipal, Can Lleonart i Can Gaza són els destins més sol·licitats, però també s’han atès desplaçaments per anar a les parades d’autobús i a la caserna de la Policia Local.
El servei ha augmentat les peticions al llarg de 2011, duplicant la mitjana de viatges mensuals: s’ha passat de 21 a 50 desplaçaments de mitjana al mes. El número d’usuaris que utilitzen periòdicament aquest servei també s’ha incrementat de 22 a 37 persones.
El servei de transport a demanda està adreçat a persones empadronades a Alella majors de 65 anys o que tinguin reconegut un grau de minusvalidesa superior al 33%. Funciona de dilluns a divendres i per fer-ne ús cal efectuar la reserva amb antelació al 93 555 24 51. El preu és de 6€ per trajecte: 4€ els paga l’Ajuntament i 2€ els usuaris.

Deixa un comentari