Alella. Acte de graduació de la primera promoció d´alumnes de Gestió comercial i màrqueting enològic | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 15/12/2011

Aquest divendres, 16 de desembre, tindrà lloc l’acte de graduació de la primera promoció d’alumnes de Grau superior de gestió comercial i màrqueting enològic que s’imparteix des de fa tres anys a l’Institut Alella. El cicle formatiu es va posar en marxa el curs 2009-2010 a partir d’un conveni de col·laboració signat entre el Departament d’Ensenyament, l’Ajuntament d’Alella, els cellers i el Consell Regulador de la DO Alella. El conveni s’ha renovat recentment amb la incorporació del Consorci DO Alella.
És un ensenyament reglat, pioner a Catalunya, orientat al món del vi, que pretén formar els estudiants per a la seva incorporació qualificada al món laboral relacionat amb coneixements comercials i de màrqueting enològic i enoturisme, i complementats amb coneixements generals sobre l´elaboració de vins i de la cultura vitivinícola.  El contingut del curs se centra en quatre àmbits: tècniques de venda i màrqueting, anglès, elaboració i tast de vins.   
L’acte de graduació se celebrarà a les 18h a la Sala d’Actes de l’Institut Alella i comptarà amb l’assistència de l’alcalde d’Alella, Andreu Francisco, la coordinadora de Formació Professional  dels Serveis Territorials de Mataró- Vallès oriental, Dolors Castro, i la directora del centre, Paulina Rubio, entre d’altres. El sommelier  Joan Lluís Gómez de restaurant  Sant Pau de Sant Pol de Mar serà l’encarregat de cloure l’acte.
L´acte tindrà lloc divendres 16 de desembre, a les 18h, a l´Institut Alella

Deixa un comentari