Publicat el 19/02/2019

Ara s’estan estudiant possibles ubicacions a l’entorn de l’àrea esportiva de Vilassar de Mar

L’Ajuntament va entomar la proposta del Consell d’Infants de tenir un skate parc al nucli urbà i després de valorar diverses opcions va trobar la plaça de la Xinesca com una ubicació adequada, que serviria també per dotar al barri d’una nova instal·lació i servei.
Després de diverses reunions amb veïns i veïnes i representants del barri de la Xinesca i amb skaters reconeguts en aquest camp, des del consistori s’ha decidit reconsiderar la ubicació i reformular el projecte perquè sigui una instal·lació més gran que la inicialment projectada i de més utilitat per a tots els practicants d’aquest esport. Ara s’estan estudiant possibles ubicacions a l’entorn de l’àrea esportiva de Vilassar de Mar.

L’Ajuntament ha valorat positivament les reivindicacions dels veïns i ha escoltat amb atenció les seves raons. Les reunions amb els veïns han donat peu a iniciar converses per a la remodelació de la plaça on es volia fer l’skate parc i s’ha demanat als veïns que aportin idees per al seu futur ús. També s’ha parlat d’altres actuacions d’interès pel barri, entre elles la valoració de la millora de les àrees verdes implementades l’estiu passat.

 

Deixa un comentari