Publicat el 15/11/2022

L’acte se celebrarà a les 18 hores al Saló de Pedra i es podrà seguir en streaming al web municipal i al canal de l’Ajuntament a YouTube

 

 

 

L’Ajuntament d’Argentona reconeixerà aquest dissabte 19 de novembre a Joan Pannon com a fill predilecte del municipi, homenatge que vol distingir la seva activitat artística i cultural, així com les diferents donacions de fons d’art que ha lliurat desinteressadament a la vila.

Destaca especialment la seva contribució en el projecte cultural i editorial L’Aixernador, que va mantenir una intensa vida artística, cultural i editora durant dues dècades, entre 1975 i 1995.

L’acte es durà a terme al Saló de Pedra, a les 6 de la tarda, i preveu la participació de l’homenatjat, Joan Pannon, així com d’Oriol Marfà, encarregat de fer la lectura de la glosa; de l’alcaldessa, Gina Sabadell i el regidor de Cultura, Àngel Puig. També s’amenitzarà la concessió del títol de fill predilecte d’Argentona amb la interpretació de diverses peces musicals, a càrrec de l’Associació Musicargentona.

La concessió del títol de fill predilecte a Joan Pannon es podrà seguir en streaming al web municipal i al canal de l’Ajuntament a YouTube.

Anteriorment han rebut aquesta distinció de fills predilectes del municipi l’Esteve Canal, a títol pòstum; Josep Lladó, Lluís Serra; Joan Padrós, també a títol pòstum, Vicenç Esteve i Lina Casanovas.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Argentona

 

Deixa un comentari