Publicat el 04/11/2022

Els tallers s’aniran repetint al llarg de l’any i tractaran diferents temes d’interès: alimentació saludable, primers auxilis …

 

 

La Regidoria de Promoció de la Salut i el CAP Dr. Masriera de Vilassar de Mar organitzen, de forma conjunta, uns tallers adreçats a mares i pares que acaben de tenir un infant o estan a punt de tenir-ne un, oferint-los un espai d’acompanyament i de suport.

Englobats sota el paraigües de “Càpsules pediàtriques” i dins dels objectius del Pla Local de Salut i del Pla d’Igualtat, comptaran amb quatre sessions que s’aniran repetint al llarg de l’any i que tractaran diferents temes d’interès: alimentació saludable, primers auxilis i patologies freqüents, criança i suport a l’alletament matern.

Els tallers estaran impartits per la infermera pediàtrica del CAP, Núria Aubareda i es faran durant tot l’any, cada dimecres, de 15 a 16.30 h, al CAP de Vilassar de Mar (c. Santa Maria, 59-79).

Per a inscripcions i informació, correu electrònic vilamar.sanitat@gencat.cat. L’inici està previst per al proper 9 de novembre.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Vilassar de Mar

Deixa un comentari