Publicat el 20/07/2020

La decisió d’ajornar l’edició 2020 de l’Emplaça’t Festival s’ha donat a conèixer a través d’un comunicat emès per l’Ajuntament de Cabrera de Mar

Segons recull el comunicat, l’organització de l’Emplaça’t Festival havia planificat la Festa Major de Sant Feliu adoptant totes les mesures de seguretat i sanitàries marcades des del PROCICAT: “Ho teníem tot previst i ben treballat per oferir la millor cultura popular i musical de forma segura però la situació sanitària que estem vivint aquests últims dies, així com la previsió analítica -amb la que hem estat treballant en tot moment-, ens indiquen que aquesta evolució no serà reversible a curt termini. Això ens ha portat a prendre la decisió, gens fàcil, d’ajornar l’edició 2020 de l’Emplaça’t Festival pel que fa als actes organitzats directament per l’Ajuntament”.

En el darrer ple municipal, celebrat el passat 16 de juliol,  es va aprovar per unanimitat que en el cas que no es poguessin desenvolupar les activitats musicals previstes, no es suspendrien els concerts i es buscaria ajornar-los dins del mateix any. Des de l’organització asseguren que s’havien previst tots els possibles escenaris i que estan preparats per ajornar-ho.

L’Ajuntament de Cabrera de Mar havia apostat per una Festa Major transformada en Festival Musical per evitar aglomeracions i garantir la seguretat de les persones. L’Emplaça’t Festival, a més, volia oferir suport al sector musical i dels espectacles, un dels més afectats per la crisi del Covid-19. La  programació comptava amb las actuacions d’artistes destacats com Oques Grasses, Manel, Els Pets, Doctor Prats, Ebri Knight, Itaca Band o Cesk Freixas… així com actes centrats en la cultura popular: la Convidada dels Senyors de Burriac, la Crema de Bruixes, el Correfoc Infantil i la Tarda de Rebequeria.

Deixa un comentari