Publicat el 06/04/2018

Els caminants sortiran a les 9h dels punts habituals: des del Bosquet d’Alella, des de la plaça Ramon i Cajal del Masnou i des del Poliesportiu El Cim de Teià

Degut a problemes amb els recursos organitzatius i logístics derivats de la convocatòria d’una manifestació a la ciutat de Barcelona el 15 d’abril al matí, coincidint amb la data de l’edició d’enguany de la Caminada dels Tres Pobles, l’activitat queda cancel·lada en aquesta data i es durà a terme el següent diumenge, 22 d’abril.

Donada aquesta incidència, la gestió de les inscripcions per a la nova data es farà de la següent manera:
Si esteu inscrits/es i SI us va be la nova data: NO cal fer res.
Si esteu inscrits/es i NO us va be la nova data: Envieu un correu electrònic al municipi on us heu inscrit per realitzar la corresponent baixa (alella.esports@alella.catesports@elmasnou.catinfoesports@teia.cat)

En trobareu més informació i inscripcions a www.lacaminadadels3pobles.cat
El 19 de març es van obrir les inscripcions per poder participar en un esdeveniment esportiu, saludable i de convivència molt esperat tant pels habitants dels tres pobles veïns –Alella, El Masnou i Teià– com pels afeccionats a les caminades d’altres pobles i ciutats del Maresme i del Barcelonès. Enguany, la caminada es farà el diumenge 22 d’abril. Ja fa tretze anys que els tres ajuntaments conviden la ciutadania a compartir un diumenge al matí, fent salut i reforçant vincles mentre gaudeixen del territori compartit. Seran 11 km de recorregut per camins de la Vall de Rials i del Parc de la Serralada Litoral.

Els caminants sortiran a les 9h dels punts habituals: des del Bosquet d’Alella, des de la plaça Ramon i Cajal del Masnou i des del Poliesportiu El Cim de Teià.
Inscripcions del 19 de març al 12 d’abril
La Caminada finalitza al Centre Enoturístic i Arqueològic de Vallmora on els participants podran recuperar forces amb un esmorzar popular.
El termini previst d’inscripcions és fins al 12 d’abril o fins a exhaurir les 1.500 places.

t

 

Deixa un comentari