Publicat el 27/04/2020

La majoria d’espectacles s’han ajornat amb la intenció de trobar una nova data

Els cinc equipaments d’Escena grAn: Teatre Auditori de Granollers, Llevant Teatre, la Sala Nau B1 de Roca Umbert, la Casa de Cultura Sant Francesc i el Teatre Auditori Can Palots- ajornen els espectacles de maig en el marc de les mesures adoptades per seguir minimitzant el contagi per Covid-19.

Tot l’equip d’Escena grAn segueix treballant des de casa per avaluar amb les companyies si les funcions es poden ajornar a una nova data o si s’han de suspendre definitivament.
Des d’EscenagrAn s’està intentant, en la mesura del possible, oferir noves dates per a tots els espectacles i, a la vegada, s’està informant i gestionant la devolució d’entrades per a tots els espectadors que així ho sol·licitin.

Espectacles de maig ajornats:
Properament anunciarem la nova data.
L’espectacle familiar Desgel, previst per diumenge 3 de maig al Teatre Auditori.
L’espectacle familiar La improvisació al piano, previst per divendres 8 de maig al Teatre Auditori.
– El concert Carles Marigó, previst per divendres 8 de maig al Teatre Auditori.
– L’obra La cantant calba, prevista pels dies 8, 9 i 10 de maig a Llevant Teatre.
El concert Todo fluye, previst per dissabte 9 de maig a Can Palots.
 L’espectacle familiar On vas Moby Dick?, previst per dissabte 16 de maig a Can Palots.
– El concert Denominació d’Origen, previst per dissabte 23 de maig al Teatre Auditori.
– L’obra Mrs. Dalloway, prevista per divendres 29 de maig al Teatre Auditori.
El concert familiar Dàmaris Gelabert, previst per diumenge 31 de maig al Teatre Auditori.

Espectacles de maig suspesos definitivament
. L’espectacle Mapadeball
, previst pels dies 5, 6, 7 i 8 de maig al Teatre Auditori.
. L’òpera Macbeth, prevista per diumenge 10 de maig al Teatre Auditori.
. El concert familiar Beethoven, que em sents?, previst per diumenge 17 de maig al Teatre Auditori.
. El concert La Pastoral, previst per diumenge 17 de maig al Teatre Auditori.

Els espectadors que ja tenen les entrades podran fer servir les mateixes per a les noves dates que anirem anunciant i les persones que no puguin assistir-hi, hauran de notificar-ho per correu electrònic a info@escenagran.cat i se’ls farà la devolució de l’import de les entrades a través del mateix canal de compra.
Si les entrades es van comprar a les taquilles del Teatre Auditori, quan es recuperi la normalitat i es doni per finalitzada la situació de confinament, es podrà venir presencialment a recuperar l’import en l’horari de taquilles: dijous de 10.30 a 13 h i de 17 a 19.30h i divendres de 17 a 19.30h.
Si les entrades es van comprar per Internet, la devolució es farà automàticament a la targeta de crèdit utilitzada en el moment de pagament.Escena grAn es posarà en contacte, a través del correu electrònic i/o telèfon, amb les persones que hagin comprat entrades per aquests espectacles

Les consultes relacionades amb la venda d’entrades es poden seguir fent a través del correu electrònic info@escenagran.cat.
Les taquilles del Teatre Auditori (punt de venda d’Escena grAn) continuen tancades però la venda d’entrades es pot realitzar amb normalitat a través de la www.escenagran.cat on també apareixerà tota la informació actualitzada sobre els espectacles ajornats.
Seguiu la web i les xarxes d’Escena grAn www.escenagran.cat i dels equipaments que la formen per actualitzar la informació dia a dia.

 

Deixa un comentari