Publicat el 09/04/2024

Gràcies a una resposta ràpida i coordinada dels serveis d’emergència, l’incendi va ser gestionat amb eficàcia, sense que es registrés cap ferit ni danys materials importants

 

 

Els fets van succeir poc després de les onze del matí, quan l’autobús, que transportava un grup d’infants va patir un incendi  al motor, que es va propagar ràpidament fins a prop de Can Mora d’Agell, una finca a Cabrera de Mar.

Els passatgers van poder sortir del vehicle per seu propi peu sense problemes i sense que hagués cap ferit. L’acció immediata dels Bombers, de l’ADF Agrupació de Defensa Forestal i de la Policia Local de Cabrera de Mar va ser crucial per controlar la situació i evitar que l’incendi es propagués.
L’empresa responsable del transport va enviar un altre vehicle per recollir els passatgers i garantir la continuïtat del seu viatge amb total seguretat.
Tot i l’incident, la circulació a la C-32 es va restablir en pocs minuts, tot i que només un carril estava obert per assegurar la seguretat del trànsit mentre es realitzaven tasques d’extinció.

L’Ajuntament de Cabrera de Mar vol expressar el seu agraïment als serveis d’emergència per la seva resposta ràpida i eficaç.

 

Redacció

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari