Publicat el 09/02/2021

Des del dijous Llarder fins al dimecres de Cendra s’han programat diverses activitats a través de les xarxes socials

La regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Argentona i la Comissió de Carnestoltes presenten una edició especial de la festa de Carnestoltes 2021, adaptada a la situació de crisi sanitària. Davant les restriccions i limitacions en l’organització d’activitat presencials que encara es mantenen, els actes programats seran virtuals i dinamitzats a través de les xarxes socials.

Així, cites tradicionals d’aquesta festa com el concurs de truites, el pregó de Carnestoltes, el concurs de disfresses o el dimecres de Cendra s’obren a la participació des dels canals municipals i en especial a través del compte d’Instagram @culturaifestesargentona i l’etiqueta #carnestoltesargentona21.

Tothom qui ho vulgui podrà publicar les seves imatges elaborant i presentant una truita, o amb la seva disfressa.
Per a més informació sobre com participar-hi i la programació del Carnestoltes 2021, visiteu el web www.argentona.cat/carnestoltesargentona21.

Des del canal de l’Ajuntament d’Argentona a YouTube i el web municipal podreu seguir el divendres 12 de febrer, a les 22:30 hores, el pregó de Carnestoltes.
Mitja hora abans, els Diables d’Argentona commemoraran el seu 29è aniversari amb un llançament de coets.
El dimecres de Cendra, a les 19:30 hores, també es podrà seguir el testament del rei Carnestoltes a Youtube i al web www.argentona.cat.

L’Ajuntament d’Argentona anima a la ciutadania a celebrar la festa al seu nucli familiar i a participar del Carnestoltes 2021 des de les xarxes socials.

 

Deixa un comentari