Publicat el 12/05/2021

El càncer també és música. Primer festival de música Hip Hop i Rap!

El pròxim 4 de juny al Sant Jordi Club a partir de les 19h, “Elane”, “Mucho Muchacho”, “Sofia Gabana”, “Frank-T” i “Santa Salut” s’uneixen en un concert únic  per donar suport als adolescents amb càncer i les seves famílies.
Organitzat per l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) amb la complicitat de B:SM-Palau Sant Jordi, així com les administracions i empreses col·laboradores, s’espera oferir un vespre amb els millors “rapers” amb transfons solidari.
Lloc: Sant Jordi Club (anexo Al Palau Sant Jordi), Passeig Olimpic, 5-7- Barcelona
Dia: Divendres 4 de juny
Hora: 19 h
Les entrades, que tenen un cost de 20€, es poden comprar a través de: www.notikumi.com

Els beneficis es destinaran íntegrament a La Casa dels Xuklis i a projectes del Grup de Joves de l’AFANOC. Un grup que es crea a partir de l’experiència de joves que han viscut la malaltia i de  la necessitat de posar-li veu pròpia. Els adolescents no són ni petits ni adults i la vivència del càncer els afecta en un moment ple de canvis a les seves vides, la malaltia els fa madurar de manera diferent…

Amb això, RockpelsXuklis, neix de la necessitat de mostrar aquesta realitat través de la música (de tot tipus de música!) i alhora aconseguir recursos per La Casa dels Xuklis una llar d’acolliment temporal i gratuït per a les famílies que s’han de desplaçar per rebre els tractaments als hospitals de referència de Barcelona.

Els Xuklis són uns personatges creats per l’AFANOC que tenen la capacitat de “xuklar” els mal rotllos que el càncer genera a l’entorn familiar i simbolitzen la tasca d’acompanyament que l’entitat ofereix a les famílies des de 1987.

NORMES COVID
S’hauran de respectar les mesures sanitàries vigents, com són l’ús obligatori de la mascareta i mantenir la distància de seguretat establerta.
L’aforament serà limitat i s’haurà de seguir els concerts des del lloc corresponent.
L’organització disposarà de gel hidroalcohòlic per a tothom.

Tenim moltes ganes de compartir una gran nit de música amb vosaltres!
#Rockpelsxuklis i AFANOC agraeix el vostre suport en aquests moments de dificultats per a tothom. Amb la vostra ajuda, podrem garantir la gratuïtat dels serveis a les famílies!
El primer festival de música Hip Hop i Rap! us esperem al @palausantjordi !!!

 

 

Deixa un comentari