Publicat el 16/01/2018

Accedint a Cat@Salut La Meva Salut , els usuaris de l’Hospital de Mataró poden descarregar-se un justificant electrònic per presentar-lo a la feina

A partir d’ara, els usuaris de l’Hospital de Mataró poden descarregar-se l’e-justificant dels últims sis mesos clicant a lamevasalut.gencat.cat , tant de les visites amb especialistes, com del servei d’urgències, intervencions i ingressos hospitalaris. D’aquesta manera, el CSdM continua treballant en el seu compromís d’ampliar de forma progressiva el serveis del Cat@Salut La Meva Salut .

Què és Cat@Salut La Meva Salut ? És una pàgina web del Servei Català de la Salut pensada perquè tot usuari pugui consultar tota la informació digital que es vagi generant en el seu expedient clínic: carnet de vacunes subministrades o pendents, realitzar tràmits, consultar el pla de medicació, recomanacions prescrites i, en definitiva, accedir a l’historial clínic personal.
Un servei en constant creixement. Aquest espai està en fase d’evolució. Els centres que formen part del Sistema sanitari integral d’utilització pública de Catalunya (SISCAT), com el CSdM, hi van incorporant informació de forma progressiva. Per aquest motiu, pot passar que encara no figurin totes les dades de l’historial clínic de cada usuari, donat que es van incorporant a mida que són facilitades pels diferents centres i especialitats.

Ràpid i 100% segur. Accedir a lamevasalut.gencat.cat és 100% segur i hi poden accedir les persones majors de 18 anys. Per donar-se d’alta, només cal apropar-se al mostrador de l’ABS i disposar de correu electrònic i telèfon mòbil. El pacient rebrà un enllaç al seu e-mail des del qual podrà activar el seu accés amb una contrasenya personal.

El Consorci Sanitari del Maresme és una entitat pública formada pel Servei Català de la Salut, l’Ajuntament de Mataró i el Consell Comarcal del Maresme, que gestiona l’Hospital de Mataró, l’Antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, la Residència Sant Josep, i les àrees bàsiques de Mataró Centre i Cirera Molins (a Mataró) i la d’Argentona

Deixa un comentari