Publicat el 20/01/2022

L’Ajuntament de Montgat amplia i adequa els espais d’esbarjo per a gossos per millorar-ne les prestacions.

 

La setmana del 10 de gener ja van començar les obres de remodelació de l’àrea d’esbarjo per a gossos de l’Av. del Parc

 

L’Ajuntament té com a objectiu millorar els espais públics destinats a l’esbarjo de les mascotes. Per aquest motiu, des de serveis tècnics municipals han treballat i hi posat sobre la taula dos projectes d’ampliació d’aquests espais, concretament el pipican de l’Av. del Parc i el pipican del carrer Aurora Bertrana al barri de Monsolis i Casc Antic.

La setmana del 10 de gener ja van començar les obres de remodelació de l’àrea d’esbarjo per a gossos de l’Av. del Parc. La intervenció es va iniciar amb la neteja del terreny, i s’estan duent a terme treballs de tancament del perímetre de l’espai amb una tanca de fusta de pi, l’ampliació de l’espai, la instal·lació de reg automàtic i mobiliari urbà, la creació d’una zona de sauló per als gossos, així com la instal·lació d’una font adaptada per a gossos i la plantació d’espècies mediterrànies per enjardinar l’espai.

Quan finalitzin les obres del pipican de l’Av. del Parc s’iniciaran els treballs d’ampliació de la zona d’esbarjo del carrer Aurora Bertrana amb els mateixos criteris i actuacions.

El cost total dels treballs de transformació de les dues àrees d’esbarjo per a les mascotes és de 36.014,78 € i es finança al 100% amb pressupost municipal.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Montgat

 

Deixa un comentari