Publicat el 18/11/2022

Les activitats tindran lloc al Jardí de les papallones amb una plantada d’hivern i a tocar dels jocs infantils es farà una activitat per descobrir les petjades dels animals que viuen al Parc

 

 

A Badalona, aquest diumenge 20 de novembre al Parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, entre els 11:30 i les 13:30 hores tindrà lloc al Jardí de les Papallones l’activitat “Plantada d’hivern al jardí de les papallones”. Els assistents podran observar com la natura es transforma i es prepara per a l’hivern i es plantaran conreus hortícoles d’hivern com ara cols, coliflors, bròquils, pèsols i faves. Aquestes plantes afavoreixen la presència d’algunes espècies de papallones i, enriqueixen el sol.
El punt de trobada és a la Jugatecambiental situada a l’antic bar, a tocar dels jocs infantils.
A més, tots els participants d’aquesta activitat al Jardí de les Papallones rebran informació sobre els vegetals que s’hi planten i quina utilitat tenen per a les persones i els nombrosos insectes que hi viuen.

La fauna secreta del parc i taller de petjades
També diumenge, a la Jugatecambiental, tindran lloc entre les 11:30 i les 13:30 hores activitats lúdiques no guiades de caràcter familiar i, des de les 12 fins a les 13 hores, es desenvoluparà l’activitat “La fauna secreta del parc i taller de petjades” on els participants podran descobrir les petjades dels animals que viuen al parc.

El punt de trobada de totes les activitats organitzades per l’Ajuntament de Badalona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) serà la Jugatecambiental, situada a l’antic bar a tocar dels jocs infantils.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

 

Deixa un comentari