Publicat el 07/07/2019

A Premià de Mar s’ha posat en marxa un reforç en la neteja dels contenidors d’escombraries per evitar les possibles males olors que s’incrementen amb les altes temperatures

En concret, es fa una rentada de l’interior dels contenidors mitjançant un vehicle especialitzat que els sotmet a un rentat amb aigua a pressió i sabó desinfectant, fet que permetrà eliminar les restes de residus del seu interior. El tractament és innocu per a les persones.
Un cop nets, s’aplica a l’interior dels contenidors un tractament de sanificació i desodorització mitjançant un producte que provoca reaccions biològiques que acceleren el procés de biodegradació dels residus disminuint la presència dels bacteris responsables de les males olors.
Com a conseqüència del tractament, s’espera que hi hagi una reducció notable del nombre de bacteris patògens, així com de les males olors que provoquen.

Altres accions per eliminar les males olors
A banda del tractament, hi ha altres actuacions que prevenen l’aparició de males olors i que depenen de l’ús que tots fem dels contenidors com ara respectar els horaris establerts per llençar les escombraries, tancar bé les bosses amb restes orgàniques i no abandonar les bosses al costat dels contenidors.
Cal recordar que, segons indica l’ordenança municipal de Neteja i Gestió de Residus de Premià de Mar, no es poden dipositar bosses amb restes orgàniques als contenidors abans de les 20 h.

 

Deixa un comentari