Arxius de Trobada | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
S'han trobat resultats
Agenda
Dilluns 27 gener 2020

Allò que vaig estimar

Allò que vaig estimar. Trobada mensual per debatre i intercanviar sensacions i punts de vista sobre un llibre o autor d’interès. En aquesta ocasió comentarem l’obra de Siri Hustvedt. A càrrec de Cristina Valls. Cal inscripció prèvia.

Agenda
Divendres 24 gener 2020

Trobada amb persones que tinguin o hagin tingut càncer

Trobada amb persones que tinguin o hagin tingut càncer. Acte organitzat dins la setmana Oncològica de Premià de Dalt . Ho organitza: Oncolliga Premià de Dalt.

Agenda
Dimecres 22 gener 2020

Trobada de Corals

Trobada de Corals. Amb la participació de Coral Xiribec de Castellar del Vallès, Coral Icària de Barcelona, Coral Pinedenca de Pineda de Mar i Veus de Munt d’Arenys de Munt. Es rifarà una panera.

Agenda
Divendres 10 gener 2020

Trobada amb Najat El Hachmi

Trobada amb Najat El Hachmi. Autora del llibre Sempre han parlat per nosaltres, un manifest valent i necessari, que parla de la doble discriminació que pateixen les dones musulmanes. Acte obert a tothom. No cal inscripció prèvia.

Agenda
Dijous 9 gener 2020

Espai de trobada de famílies i nadons

Espai de trobada de famílies i nadons. Acabes de tenir un nadó? Vine a la biblioteca a compartir-ho amb altres famílies!  Ens trobem a la sala de petits lectors, cada 15 dies, els dijous al matí a partir de les 11 h. Les participants, acompanyades dels seus nadons, tindran l’oportunitat compartir, en un espai còmode i […]

Agenda

Pit de Mar

Trobada pit de Mar Grup de suport a la lactància Materna

Agenda
Dilluns 18 novembre 2019

Trobada D’urbansketchers

Amb Montse Sanchiz, autora del llibre “Maresme dibuixat” Els aficionats a l´urbansketch (Urban Sketchers) podran assistir a aquesta trobada amb Montse Sanchiz, autora del llibre “Maresme dibuixat” i practicar el dibuix des de la terrassa de la biblioteca. Cal inscripció prèvia al telèfon 93 751 01 45 o per correu electrònic a l’adreça b.premiam@diba.cat Col·laboració: […]

Agenda
Dilluns 11 novembre 2019

Trobada amb Lyona, autora de Sex ¡Oh!: Mi revolución sexual

Trobada amb Lyona, autora de Sex ¡Oh!: Mi revolución sexual amb la presència de l’autora i de la sexòloga Eva Moreno. Educació sexual, drets, feminisme, reivindicacions, situacions massa quotidianes que cal començar a desterrar molt lluny de les nostres vides. Trobada amb la il·lustradora Lyona, que estarà acompanyada de l’Eva Moreno, sexòloga, per parlar de […]

Agenda
Dijous 7 novembre 2019

Trobada de Pit de Mar

Trobada de pit de Mar. Grup de suport a la lactància Materna.

Agenda
Dilluns 30 setembre 2019

5a Mostra d’entitats de la Gent Gran

5a Mostra d’entitats de la Gent Gran. Exhibicions, tallers, punts d’informació i moltes activitats més. Vine a conèixer la tasca que duen a terme les entitats i associacions de la Gent Gran de Mataró.