S'han trobat resultats
Agenda
Dimecres 19 juny 2024

Sardanes

Sardanes Sardanes a la fresca amb la Cobla Marinada Organitzador Amics de la sardana  

Agenda
Dilluns 11 març 2024

41è Aplec Sardanista d’Arenys de Mar

41è Aplec Sardanista d’Arenys de Mar. Amb les cobles Jovenívola de Sabadell i Flama de Farners. 11:30h – Jovenívola de Sabadell: Trenta i cinquanta a Bellvitgem de Joan Jordi Beumala. La segadora de Josep Vicenç “Xaxu”. El parc de la Guineu de Pere Fontàs. Somni de plaça de Xavi Piñol. Coti x Coti de Xavi […]

Agenda
Divendres 1 març 2024

24è Aplec de Sardanes a Vilassar de Dalt

24è Aplec de Sardanes.   MATÍ a les 11:00 a 13:30 h. Cobles: La Principal de Llobregat La Principal de la Bisbal TARDA a les 16:30 a 19:20 h. Cobles: Sant Jordi Ciutat de Barcelona La Principal de la Bisbal En cas de pluja es faria a Can Banús  (pista coberta exterior). Places d’aparcament excepcionals […]

Agenda
Dijous 25 gener 2024

Ballada de sardanes

Ballada de sardanes.   Ballada de sardanes amb la Cobla Jovenívola de Sabadell. En cas de pluja o mal temps, s’ajornaria per un altre data. Organitzat per l’Ajuntament del Masnou i amb la col·laboració de l’agrupació sardanista del Masnou.

Agenda

Ballada de sardanes

Ballada de sardanes.   Ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Terrassa En cas de pluja o mal temps, s’ajornaria per un altre data. Organitzat per l’Ajuntament del Masnou i amb la col·laboració de l’agrupació sardanista del Masnou.

Agenda

Ballada de sardanes

Ballada de sardanes.   Ballada de sardanes amb la Cobla La flama de Farners. Ballada de Festa Major. En cas de pluja o mal temps, s’ajornaria per un altre data. Organitzat per l’Ajuntament del Masnou i amb la col·laboració de l’agrupació sardanista del Masnou.

Agenda

Ballada de sardanes

Ballada de sardanes.   Ballada de sardanes amb la Cobla Bisbal Jove En cas de pluja o mal temps, s’ajornaria per un altre data. Organitzat per l’Ajuntament del Masnou i amb la col·laboració de l’agrupació sardanista del Masnou.

Agenda

Ballada de sardanes

Ballada de sardanes.   Ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Granollers. Sardanes 5 tirades. En cas de pluja o mal temps, s’ajornaria per un altre data. Organitzat per l’Ajuntament del Masnou i amb la col·laboració de l’agrupació sardanista del Masnou.

Agenda
Divendres 19 gener 2024

Ballada de sardanes

Ballada de sardanes.   Ballada de sardanes amb la Cobla Lluïsos En cas de pluja o mal temps, s’ajornaria per un altre data. Organitzat per l’Ajuntament del Masnou i amb la col·laboració de l’agrupació sardanista del Masnou.

Agenda
Dissabte 4 novembre 2023

Ballada doble de Sardanes

Ballada doble de Sardanes. A càrrec de la cobla Marinada i la cobla Premià. Estrena de la sardana JO SÓC COM TU, composada pel Josep Fecúndez i amb la lletra de la Fundació El Maresme, que també vindrà a interpretar-la.