S'han trobat resultats
Agenda
dimarts 21 maig 2019

El Valor de la Pau: de cultura a civilització

El Valor de la Pau: de cultura a civilització. A càrrec de Xavier Garí de Barbarà, Doctor en Història Contemporània, especialista en Història de la Pau, professor de la Facultat d’Humanitats de UIC-Barcelona i col·laborador de la revista Valors. També hi intervindran els codirectors Maria Coll i Joan Salicrú.

Agenda
dimecres 8 maig 2019

Zona intrusa

Zona intrusa. Presentació de la publicació de les primeres deu edicions del projecte Zona intrusa, la iniciativa que ha apropat l’art contemporani als centres d’educació secundària de Mataró.

Agenda
dijous 2 maig 2019

50 estius

50 estius Presentació del darrer treball de Manel Joseph. Presentació del disc 50 estius, amb el qual el músic Manel Joseph, resident al Masnou, commemora les seves cinc dècades d’ofici. En una trajectòria marcada pel seu pas per les formacions Dos+Un, Gato Pérez, La Rondalla de la Costa, Mirasol-Colores, 44 Anys de Cantant i l’Orquestra Plateria, […]

Agenda
dilluns 29 abril 2019

Presentació de la guia de recursos

Presentació de la guia de recursos Presentació de la guia de recursos dondes pioneres del Maresme. A càrrec de Jerònia Sànchez, dona pionera de Vilassar de Dalt. Tipus d’acte: Literatura, Conferència.

Agenda
divendres 26 abril 2019

Vacances en pau

Vacances en pau. Projecció del documental El Sàhara Occidental, un conflicte oblidat i la inauguració de l’exposició fotogràfica Infants als campaments de refugiats.

Agenda
dijous 25 abril 2019

Paraules impossibles a 37 veus

Paraules impossibles a 37 veus Presentació de la publicació de Núria Manso, en una conversa de l’autora amb Martí Peran, professor de la UB i curador independent; Manel Guerrero, escriptor, i Marcela Jardón, artista. Ho organitzen: Buc de Llibres i M|A|C, Mataró Art Contemporani.

Agenda

Dones pioneres del Maresme

Dones pioneres del Maresme Presentació de la guia de recursos i taula rodona amb quatre protagonistes: Mercè Aubanell, Maribel Nieto, Glòria Prunera i Anna Pujol.

Agenda

Octubre

Octubre Projecció i presentació d’un documental amb imatges enregistrades en viu de la jornada del 1-O 2017 i dies posteriors, als municipis de Calella, Sant Cebrià de Vallalta i Pineda de Mar. Inclou una entrevista a l’ex president de la Generalitat Carles Puigdemont, i entre d’altres membres actius de la societat de l’Alt Maresme, al […]

Agenda
dimarts 23 abril 2019

Presentació de Som de Montgat

Presentació de Som de Montgat Presentarem la llista oficial dels 17 primers candidats de la llista i suplents del grup polític Som de Montgat. Son un grup de montgatines i montgatins de totes les edats i barris del poble ens hem reunit per formar una candidatura per les pròximes eleccions municipals del 26 de maig […]

Agenda

Presentació de la Guia de Recursos del Maresme 2019

Presentació de la Guia de Recursos del Maresme 2019, a  càrrec de Dones 21. El grup Dones 21 venen a presentar-nos la nova Guia de Recursos de les Biblioteques del Maresme que aquest any fa referència a les dones pioneres de la nostra comarca. El seu objectiu és posar en valor la tasca desenvolupada per moltes […]