S'han trobat resultats
Agenda
dilluns 13 maig 2019

Bull la pell de la mar

Bull la pell de la mar. Espectacle poètico-musical.

Agenda
divendres 10 maig 2019

VIII Certamen de poesia de primavera

VIII Certamen de poesia de primavera Recital de poetes i músics que han passat pel programa Poesia en viu de Mataró Ràdio, presentat per Maria José Robledo.  

Agenda
dilluns 29 abril 2019

De Bukowski a Chinaski (o al revés)

De Bukowski a Chinaski (o al revés) Recital poètic del grup Poetrastoshhh, format per Javier Pintor Muñoz i Ángel Larros.

Agenda

Espais de Poesia 2019

Del 27 d’abril al 12 de maig, Alella es converteix en territori poètic amb la 12a edició d’Espais de Poesia. El programa inclou actes programats per difondre la veu dels poetes i la creació literària des d’una visió multidisciplinar: recitals, espectacles, presentació de llibres, itineraris poètics, audicions musicals, una exposició de poesia visual i una […]

Agenda
dimarts 23 abril 2019

Activitats de Can Vallerià i Quaderns de la Font del Cargol

Activitats de Can Vallerià i Quaderns de la Font del Cargol Divendres 10 de maig A les 19:30 h: Presentació del llibre Les hores imprecises de M. Carme Sáez. Arts i Lletres. Premià de Dalt. La presentació anirà a càrrec de l’escriptor Vicenç Llorca. Amb aquest llibre l’autora va guanyar el 42è Premi Marià Manent […]

Agenda
dijous 11 abril 2019

La vida és un poema

Concert de Sant Jordi de L’Oriola La vida és un poema. Amb la participació de Xavier Carles, veu; Bru Ferri, piano; Quim Ollé, falutes; Xavier Batllés, complements musicals, i la col·laboració de la coral Som Veus, dirigida per Maica Brecha.

Agenda
dilluns 1 abril 2019

El carrer que em du a casa

El carrer que em du a casa, un recorregut musical per la poesia del Maresme al segle XX. Amb Jorge Sarraute (piano i direcció), Jordi Torrens (guitarra), Ernest Martínez (percussions) i les veus de Carol Brunet, Teresa Meca i Ferran Planell.

Agenda
dijous 21 març 2019

Recital de poesia de Pau Riba

Recital de poesia de Pau Riba. Ho organitza: Òmnium Cultural d’Alella, El Masnou i Teià amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Agenda
dimarts 5 març 2019

Glopets de poesia

Glopets de poesia Recital de poesia amb motiu del Dia Mundial Poesia. Lectura pública de poemes de diversos autors per part d’alumnes dels cursos de català per a adults del CNL. Ho organitzen: Centre de Normalització Lingüística del Maresme i Biblioteques de Mataró.  

Agenda
divendres 1 març 2019

IX Dia Mundial de la Poesia

IX Dia Mundial de la Poesia Recitaran els poetes: Jordi Cornudella, Ana Cloe Brugueras, Jordi Brunet, Sílvia Tarragó, Queralt Morros, Duna Rodríguez i Pius Morera Breu presentació del llibre ‘Els poetes del Maresme’ Amenització i ambientació musical: Xavier Carles i Quim Ollé Ho organitza: Biblioteca Municipal La Muntala