S'han trobat resultats
Agenda
Dimecres 29 novembre 2023

P de Poesia presenta N de Nadal

N de Nadal   Recital concert El Nadal que no vam tornar a casa, a càrrec de Jordi Cortada (tenor), Manel Ruiz (piano) amb el molt honorable president de la Generalitat Quim Torra (rapsode). Aforament limitat. Taquilla inversa Ho organitza: P de Poesia  

Agenda
Dimarts 7 novembre 2023

Poesia de tardor al migdia

Poesia de tardor al migdia. Lectures de poemes d’autors diversos, de casa i universals. Una nova edició de l’èxit trobada de poetes d’Alella i la regió que es va fer l’agost passat. Avui a plena llum dels raigs tebis del sol de tardor per gaudir de lectura d’autor i de grans escriptors universals.  

Agenda

47è Premis Literaris d’Arts i Lletres

47è Premis Literaris d’Arts i Lletres. Organitza la secció d’Arts i Lletres. Entrega del premi d’Arts i Lletres de poesia Marià Manent i de narrativa Valerià Pujol, un dels premis literaris més consolidats de Catalunya.

Agenda
Divendres 28 juliol 2023

Racó poètic, a Teià

Racó poètic.   L’espai Racó poètic de la biblioteca inicia el curs. Si t’agrada la poesia apunta’t a aquestes sessions en què es coneixen poetes, es recita i es parla de poesia.

Agenda
Dilluns 24 juliol 2023

Univers poètic, a Alella

Univers poètic.   Nits d’estiu al Casal.   Una nit diferent per als amants de la poesia. Gaudirem de la lectura de poemes amb poetes d’Alella, del Maresme i internacionals.  

Agenda
Divendres 23 juny 2023

Què diuen els ocells, a Teià

Què diuen els ocells.     Què diuen els ocells. Jacint Verdaguer i els ocells del Ter a Manlleu és un documental produït pel Museu del Ter i la Casa Museu Verdaguer. Aplegant poesies emblemàtiques fins a les proses que recullen la saviesa popular, el curtmetratge posa en relació els ocells de la riba del […]

Agenda
Dimarts 20 juny 2023

III Recital Poètic 2023, a Badalona

III Recital Poètic 2023.   Dimecres 5 de juliol, a les 16.30 h L’Associació Badalona Poètica us convida al tercer recital de poesia de l’any. Els interessats en participar i llegir els seus poemes, cal que portin una còpia amb el nom, l’adreça, el telèfon i el correu electrònic o posar-se en contacte amb l’associació (recitalpoeticbdn@gmail.com; tel. […]

Agenda

JazzArt, a Premià de Dalt

JazzArt.     Obres d’Íngrid Comas, Montse Assens i Joan Pasqual. Espai Santa Anna ( Cami del mig/ cantonada Via Primilia) Inauguració: dissabte 8 de juliol a les 19 h. Recital poètic: dissabte 22 de juliol a les 19 h. Exposició oberta: del 8 fins al 28 de juliol de 2023.

Agenda

17a Vetllada poeticomusical, a Vilassar de Dalt

17a Vetllada poeticomusical.     La vetllada poeticomusical seguirà en la linea dels anys anteriors, amb poetes convidats i músics d’arreu per amenitzar aquesta nit màgica. Poeta convidat: Josep Checa (Caldes de Montbui, 1962). Premi Senyoriu d’Ausiàs March de Beniarjó 2018. Poesia recordada: Poesia Amazic. Introducció i lectura en català i amazic per Salem Zenia, poeta, periodista […]

Agenda
Dijous 15 juny 2023

Poemes musicats de Víctor Català, a Vilassar de Dalt

Poemes musicats de Víctor Català.   Presentació del projecte Lo cant dels mesos, musicació que parteix d’aquest no tant conegut poemari de 1901 de la Víctor Catala/Caterina Albert. A càrrec d’Ismael Dueñas i Abril Sanglas, que interpretaran les peces del CD acabat de publicar. Acte inclòs dins les Vetlles d’Estiu 2023.