S'han trobat resultats
Agenda
dijous 26 setembre 2019

Racó poètic

Racó poètic. Si t’agrada la poesia, apunta’t a les trobades que es fan cada tercer dimecres de mes. Xerrarem i farem lectures de poesia.

Agenda
dilluns 23 setembre 2019

La tarde s’enamora d’aquell lloc. Antoni Vidal Ferrando

La tarde s’enamora d’aquell lloc. Antoni Vidal Ferrando. Documental i recital de Toni Moreno. En el marc de l’exposició L’atzar és breu, Toni Moreno retrata 64 poetes d’ara.

Agenda

La pell

La pell, de Conxita Jiménez. Poesia i cia…2019, amb Conxita Jiménez (veu), Pili Cugat (veu) i Carlos Lupprian (guitarra).  

Agenda
dijous 29 agost 2019

Tast de poesia d’estiu

Tast de poesia d’estiu. Vine a compartir una vetllada de recitació de poesies amb els rapsodes Elisenda Sala, Rafel Luna i Josep Martorell, i en Ramon Oriol (flauta).

Agenda
dimarts 16 juliol 2019

Des Brossa’m

Des Brossa’m. Taller de creació poètica inspirat en l’obra de Joan Brossa. Investigació a partir de l’ús de la paraula, la imatge i la performance. Activitat per a adults. Cal inscripció prèvia.

Agenda
dilluns 8 juliol 2019

Poetes sota la lluna

Poetes sota la lluna, al Festival de poesia del Maresme. Música i poesia per a una nit d’estiu amb Josep-Francesc Delgado, Marta Lovers i Domènec Carrillo, Marta Pessarrodona i Jaume Arnella.  

Agenda
dimecres 3 juliol 2019

Connexions poètiques

Connexions poètiques amb Lluís Fortuny. La carrera artística de Lluís Fortuny, nascut a Barcelona l’any 1960, ha estat lligada des dels seus inicis, a la Companyia Elèctrica Dharma, tota una llegenda de la música catalana contemporània, amb més de 40 anys de carrera, 24 discos i concerts històrics en escenaris com ara el Palau Sant […]

Agenda

Anna Martínez i Sandrine Robillard

Al Mar-Maragall, a càrrec d’Anna Martínez i Sandrine Robillard. Anna Martínez (compositora, guitarrista i cantant) acompanyada per la reconeguda violoncel·lista Sandrine Robillard, musicalitzen un recull de poemes de Joan Maragall dedicats al mar. En ells es reuneixen sons de bossa nova, valsets mariners, rumba, folk-pop fusionats amb influències del clàssic. En cas de pluja, l´activitat […]

Agenda
divendres 21 juny 2019

Dones poetes de la Maresma

Dones poetes de la Maresma. Emília Illamola, Queralt Morros, Montse Assens i Núria López, acompanyades pel músic Blai Masó, ens ofereixen gaudir del paisatge i de la poesia en un viatge literari per la Maresma.

Agenda

Vetllada poèticomusical

13a edició de la Vetllada poèticomusical de La Massa CCV dedicada, aquest any, a la poesia russa. Lectures a càrrec dels membres de la Secció de Poesia de La Massa CCV (Temps de Poesia). Cloenda amb ressopó i música russa. Venda anticipada de tickets pels resopó fins al 4 de juliol a Can Baylach (10 […]