S'han trobat resultats
Agenda
dilluns 27 gener 2020

Recital homenatge a Federico García Lorca

Recital homenatge a Federico García Lorca. Recital poètic en homenatge a García Lorca, amb Juanjo Cardenal acompanyat a la guitarra d’Alfons Viñas, direcció artística d’Elízabeth Vargas.

Agenda
divendres 24 gener 2020

Diàleg entre pintura i poesia

Diàleg entre pintura i poesia. Des de les imatges pictòriques d’Anna Ballester Eixarch, amb suport musical, i la veu del poeta Guillem Vallejo.

Agenda
dijous 23 gener 2020

Les hores caminen calmes

Les hores caminen calmes. Espectacle literari-musical sobre l’obra de Martí Rosselló. Creat i interpretat per Marta Lloveres i Domènec Carrillo. Amb la participació de Maria Antònia Grau, Pep Bras, Albert Calls, Jaume Cases, Montse Assens, Àngel Pagès i Rafael Vallbona. Ho organitza: Ajuntament de Premià de Mar amb la col·laboració dels Quaderns de la Font […]

Agenda
dijous 9 gener 2020

Sònia Moll i Txus García més micro obert

Sònia Moll i Txus García més micro obert. Sònia Moll i Txus García s’uneixen per recitar textos i poemes d’autors i autores LGTBIQ, per commemorar els 50 anys dels aldarulls de Stonewall.

Agenda
dimecres 11 desembre 2019

El Recital del Bac

El Recital del Bac. El Recital del Bac és un recital diferent: poètic, teatral, humorístic i musical. Sentireu poemes propis i aliens i gaudireu d’una vetllada artística diferent. Una producció de la Companyia del Bac amb els rapsodes Raül Moreno i Supervia i Alba Cabrera i Bancells.

Agenda
dijous 5 desembre 2019

El Poema de Nadal

El Poema de Nadal. El Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra.

Agenda
dilluns 2 desembre 2019

Des Brossa´m

Bibliolab: Taller de creació poètica Des Brossa´m per a adults. Taller de creació poètica inspirada en les creacions de Joan Brossa. Investigació a partir de l´ús de la paraula, la imatge i la performance. Cal inscripció prèvia fins 10 de desembre, a la biblioteca o bé trucant al 937 913 025. Places limitades.

Agenda
dilluns 28 octubre 2019

La frase immutable

Presentació llibre La frase immutable, antologia poètica bilingüe, de Vicenç Llorca. La presentació anirà a càrrec de l’escriptora Emília Illamola. Rafael Vallbona acompanyarà l’autor en la lectura de poemes. La frase immutable és una antologia bilingüe de prop de seixanta poemes d’un dels autors centrals de la poesia catalana contemporània.    

Agenda
dijous 26 setembre 2019

Racó poètic

Racó poètic. Si t’agrada la poesia, apunta’t a les trobades que es fan cada tercer dimecres de mes. Xerrarem i farem lectures de poesia.

Agenda
dilluns 23 setembre 2019

La tarde s’enamora d’aquell lloc. Antoni Vidal Ferrando

La tarde s’enamora d’aquell lloc. Antoni Vidal Ferrando. Documental i recital de Toni Moreno. En el marc de l’exposició L’atzar és breu, Toni Moreno retrata 64 poetes d’ara.