Arxius de Poesia | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
S'han trobat resultats
Agenda
dilluns 24 febrer 2020

Recital homenatge a Federico García Lorca

Recital homenatge a Federico García Lorca. Recital poètic en homenatge a García Lorca, amb Juanjo Cardenal acompanyat a la guitarra d’Alfons Viñas, direcció artística d’Elízabeth Vargas.

Agenda
divendres 21 febrer 2020

La revolta efímera

Recital poètic: La revolta efímera. Activitat associada a la lectura del llibre Tant de gust… senyor Salvat-Papasseit, del Taller de Lectura fàcil de febrer. Amb Elisenda Sala,Teresa Meca, Ferran Planell i Josep Martorell. Il·lustracions musicals: Ramon Oriol. Presentació: Carme Mayol. Ho organitza: Associació de la Gent Gran de Premià de Dalt

Agenda
dijous 20 febrer 2020

Els quatre murs són aire

Els quatre murs són aire. Cent anys de Can Vallerià. Espectacle literari i musical que comptarà amb la participació d’escriptors i personalitats de la comarca i de música en directe a càrrec del Pol Prats trio. Can Vallerià, la finca familiar de Premià de Dalt on va néixer l’escriptor Valerià Pujol, fa cent anys. Tota […]

Agenda
dilluns 10 febrer 2020

Daniel Felices i Raúl Parra + micro obert

Daniel Felices i Raúl Parra + micro obert. El poeta Raúl Parra i el guitarrista Daniel Felices dirigeixen aquest espectacle en què la poesia i la música es donen la mà.

Agenda
dimarts 28 gener 2020

Perifèric Poetry

Perifèric Poetry. Poesia Urbana. Actuació de: Dani Orviz (poeta convidat) i Danilo Facelli (presentador i dinamitzador) + Micro Obert. Places limitades, reserves al tel. 692 967 752. Participa: Arcadia Cultura.  

Agenda
dilluns 27 gener 2020

Recital homenatge a Federico García Lorca

Recital homenatge a Federico García Lorca. Recital poètic en homenatge a García Lorca, amb Juanjo Cardenal acompanyat a la guitarra d’Alfons Viñas, direcció artística d’Elízabeth Vargas.

Agenda
divendres 24 gener 2020

Diàleg entre pintura i poesia

Diàleg entre pintura i poesia. Des de les imatges pictòriques d’Anna Ballester Eixarch, amb suport musical, i la veu del poeta Guillem Vallejo.

Agenda
dijous 23 gener 2020

Les hores caminen calmes

Les hores caminen calmes. Espectacle literari-musical sobre l’obra de Martí Rosselló. Creat i interpretat per Marta Lloveres i Domènec Carrillo. Amb la participació de Maria Antònia Grau, Pep Bras, Albert Calls, Jaume Cases, Montse Assens, Àngel Pagès i Rafael Vallbona. Ho organitza: Ajuntament de Premià de Mar amb la col·laboració dels Quaderns de la Font […]

Agenda
dijous 9 gener 2020

Sònia Moll i Txus García més micro obert

Sònia Moll i Txus García més micro obert. Sònia Moll i Txus García s’uneixen per recitar textos i poemes d’autors i autores LGTBIQ, per commemorar els 50 anys dels aldarulls de Stonewall.

Agenda
dimecres 11 desembre 2019

El Recital del Bac

El Recital del Bac. El Recital del Bac és un recital diferent: poètic, teatral, humorístic i musical. Sentireu poemes propis i aliens i gaudireu d’una vetllada artística diferent. Una producció de la Companyia del Bac amb els rapsodes Raül Moreno i Supervia i Alba Cabrera i Bancells.