S'han trobat resultats
Agenda
dijous 23 maig 2019

Festa del barri de l’Havana 

Festa del barri de l’Havana.  S’han programat un conjunt d’activitats per a tots els públics. D’entre les diferents activitats cal destacar el correfoc infantil, que es farà el dissabte 8 de juny a les 22.30  h a la Plaça de l’Havana. Amb la participació de la Momeroteta, el Dragalió, els Diablons de Mataró i el […]

Agenda
dilluns 13 maig 2019

Passejada pel Parc de la Serralada Litoral. Plantes remeieres a la primavera.

Passejada pel Parc de la Serralada Litoral. Plantes remeieres a la primavera. La visita es realitzarà en algun dels trams de la zona de les fonts a la urbanització de Mas Coll. Una setmana abans de la sortida es concretarà la zona en base a les espècies de plantes remeieres que es puguin trobar segons […]

Agenda
dimecres 8 maig 2019

Sortida de descoberta naturalista per Cabrera de Mar

Sortida de descoberta naturalista per Cabrera de Mar. A càrrec de Pere Alzina, biòleg i guia de natura. A partir de 7 anys. Places limitades. Cal inscripció. Gratuït.

Agenda
dijous 2 maig 2019

L’Oriol, l’esquirol

L’Oriol, l’esquirol, a càrrec d’Aula BGT. Sortida des de la biblioteca fins arribar al Turó de l’Infern per anar descobrint bosc gràcies al conte. Activitat dins del marc del projecte Parcs i biblioteques, naturalment! Per a nens i nenes a partir de 4 anys.

Agenda
dimarts 30 abril 2019

Passejant amb Marià Manent

Passejant amb Marià Manent Cada tercer diumenge de mes es podrà gaudir de la ruta cultural guiada on descobrirem els encants de Premià de Dalt vistos des dels ulls del poeta Marià Manent. Activitat gratuïta, places limitades. Ho organitza: Servei Municipal d’Ocupació i Promoció Econòmica.

Agenda
dilluns 29 abril 2019

L’Oriol, l’esquirol

L’Oriol, l’esquirol, a càrrec d’Aula BGT. Sortirem de la Biblioteca per anar a descobrir el bosc proper de Teià de la mà del conte de l’Oriol l’esquirol i els seus amics. Diuen, que al Parc de la Serralada Litoral, entre alzines i pinedes, hi viu un animaló ben divertit, és l’Oriol l’esquirolet… Farem una ruta senzilla […]

Agenda

L’Oriol, l’esquirol

L’Oriol, l’esquirol, a càrrec d’Aula BGT Passejada de descoberta del Parc de la Serralada Litoral, seguint el conte l’Oriol l’esquirol. Sortida de la Biblioteca fins la Cova de la Granota. Distància 4Km. Desnivell: 225m. Activitat inclosa dins del projecte: “Parcs i Biblioteques… Naturalment!” Més informació i inscripcions a la Biblioteca.

Agenda
dimarts 23 abril 2019

Passejant per La Cisa

Passejant per La Cisa Cada primer diumenge de mes es podrà gaudir de les noves rutes culturals guiades per conèixer l’enigma de com i on es va trobar la Mare de Déu de La Cisa, la història, llegendes i tradicions que hi ha al voltant del Santuari. Cal portar calçat adequat per a caminar pels […]

Agenda
dimecres 10 abril 2019

La biblioteca, porta al Parc: passejada naturalista pel Parc de la Serralada Litoral

La biblioteca, porta al Parc: passejada naturalista pel Parc de la Serralada Litoral Amb un guia de l’Escola de Natura del Corredor. Activitat familiar, a partir de 7 anys. Punt de trobada: Biblioteca. Cal portar aigua i calçat adequat.

Agenda
dimarts 9 abril 2019

Passejant amb Marià Manent

Passejant amb Marià Manent. Cada tercer diumenge de mes es podrà gaudir de la ruta cultural guiada on descobrirem els encants de Premià de Dalt vistos des dels ulls del poeta Marià Manent. Activitat gratuïta, places limitades Tel. 93 693 15 90.