S'han trobat resultats
Agenda
dijous 12 desembre 2019

Diverband

Diverband, cia Diversions. Veniu a celebrar el Cap d’Any en família! A les 12, fem campanades! De 6 a 12 anys. Activitat dins del Bon Nadal Escolars.

Agenda

Es3

Es3 són Antonio Ramon, Aitor López i Aleix Vives. Es tracta d’un trio en el que els nexes d’unió entre els seus membres, són la música d’una banda i l’amistat de l’altre. El repertori consta d’adaptacions de peces que majoritàriament es toquen amb banda, a aquest format més intimista de duet de guitarres i veus.

Agenda

El Cant de la Sibil.la

El Cant de la Sibil.la. Concert a càrrec de Josep Maria Gregori, altus. Guido Iotti, orgue i Cors inclòs el Cor Parroquial Sant Feliu. Cloenda del XXIX Cicle de Concerts d’Orgue a Cabrera de Mar.

Agenda

Enric Montefusco

Cicle Enjoy the silence amb Enric Montefusco. El cantant barceloní, referent de l’indie-pop a Catalunya i a l’Estat Espanyol, torna a pujar a l’escenari del Círcol a presentar el seu nou disc Diagonal. En aquest nou treball, qui va ser líder de Standstill continua explorant els mecanismes de la cançó. Gravat amb els músics que […]

Agenda

Sopa de Pedres 2019

La Sopa de Pedres del Círcol, festa reconeguda a la ciutat i recollida al llibre Catalunya bull, de Judit Pujadó, compta amb un ampli programa d’actes renovat que obra de bat a bat les portes del Nadal a Badalona que inclou, a banda de la degustació d’aquesta sopa calenta cuinada amb verdures, llegums, arròs i altres condiments, […]

Agenda

Recital de Nadales

Recital de Nadales. L’Associació Badalona Poètica organitza aquest recital de Nadales obert a tothom. Col·labora: Pastisseria Comas.

Agenda
dimecres 11 desembre 2019

Nadal a Mataró

Nadal a Mataró. Nadales de diferents països europeus i diversos compositors (Haendel, Praetorius, Vermulst, Cervera, Oltra, Pérez Moya). També Santa nit a Mataró, de Gruber, arranjada per Paddy McAree i dedicada a Mataró. A càrrec del Cor Madrigalista de Mataró, sota la direcció de Clàudia Dubé.

Agenda

Nadales al carrer

Nadales al carrer. Tocada de nadales a càrrec de diversos músics de les comparses de les figures festives de Mataró pels carrers i places del centre històric de la ciutat. Hi participaran els grallers de la Momerota, els Cavallets de Mataró i els Garrofers, els flabiolaires del Camí del Mig.

Agenda

Vetllada nadalenca

Vetllada nadalenca. Vetllada nadalenca amb les veus de Josep Maria Cusachs, Maria Teresa Nogué i Miquel Pruna.

Agenda

Cantada al pessebre de l’Ajuntament

Cantada al pessebre de l’Ajuntament. Cantada de nadales a càrrec dels nens i nenes del taller de teatre de l’Associació de la Passió Infantil de Mataró.